User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: İngilizce ödevi (Yardım) :)

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anaokulu terk birinin yazdigi kesin .
    Birader allah aşkına sen nesin peşindesin ,seviyem bu suçmu amk! Sen amerikada yasıyosun herhalde bu cümleler tabikide senin komiğine gidicektir. Merak etme bir amerikalınında TÜRKÇE öğrenirken yaşadığı ızdırapları gayet iyi biliyorum ve ben onu dinlerken anaokulundaki minik kuzenimden daha kötü gelmişti. Kimsede benim ingilizce seviyemi soruşturamaz hakkı yok .

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    What the hell is goin on here
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    What the hell is goin on here
    +1 / What the f..k is going on there??
    ig: erayender

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birader allah aşkına sen nesin peşindesin ,seviyem bu suçmu amk! Sen amerikada yasıyosun herhalde bu cümleler tabikide senin komiğine gidicektir. Merak etme bir amerikalınında TÜRKÇE öğrenirken yaşadığı ızdırapları gayet iyi biliyorum ve ben onu dinlerken anaokulundaki minik kuzenimden daha kötü gelmişti. Kimsede benim ingilizce seviyemi soruşturamaz hakkı yok .
    Yasin yazmiyor ama 20li yaslarin basinda oldugunu varsayarak soyluyorum ukalaligin geregi yok terbiyeli ol ! . Yazdigimi iyi oku bakalim sana birsey demismiyim ? Ingilizce ogrenme azmine tabiki birsey diyen yok sor elimden geldigine yardimci olmaya calisirim diger arkadaslara oldugu gibi ki yaziyi zaten herkesten once cevirmistim ama diger yazilacaklari ve acaba kendin cozebilirmisin diye bekledim . Yardimci olunmasaydi zaten yazacaktim . Lafim bu paragrafi yazan ogretmenmi artik neyse Ona sana degil .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yasin yazmiyor ama 20li yaslarin basinda oldugunu varsayarak soyluyorum ukalaligin geregi yok terbiyeli ol ! . Yazdigimi iyi oku bakalim sana birsey demismiyim ? Ingilizce ogrenme azmine tabiki birsey diyen yok sor elimden geldigine yardimci olmaya calisirim diger arkadaslara oldugu gibi ki yaziyi zaten herkesten once cevirmistim ama diger yazilacaklari ve acaba kendin cozebilirmisin diye bekledim . Yardimci olunmasaydi zaten yazacaktim . Lafim bu paragrafi yazan ogretmenmi artik neyse Ona sana degil .
    Az çok forumda takip ettiğim ve örnek aldığım birisin, konuyuda açıp açmama onusunda kararsızdım. Amerikada yaşadığını bildiğim için onlıne isen direkt sana pm atıcaktım. Bana birşey demedin ama hor gördün ,sadece sizlerden bir ricam oldu.Bu kadar büyütülecek bir konu olacağı aklımın ucundan bile geçmedi.Öğrenmenin yaşı olucağını düşünmüyorumda, annem bu yaştan sonra 2 sene boyunca kursa gidip öğrendi ama sonuçta tekrar yapmassan unutulabilen bir dil. Bu arada hocamız gelmiş 60 yaşına ünide hala ders veriyo.10 yıla yakında amerikada eğitim vermişmi, almışmı bilmiyorum ama takılmış sonuçta takır takır konusuyo telefon geldimi yanımızda. Sıkıntı hocada değil bu arada bizim sınıfın ingilizce düzeyinde bunuda açıkca söyleyebilirim.Meslek lisesi çıkışlı olduğu için herkes ing. eğitim düzeyide alt seviyede oluyor tabiki doğal olarak , her sene ingilizceyi baştan alıyoruz ama nafile Bu arada bi önceki postta kullandıgım (amk) kelimesinide size değil hayat şartlarına söyledim. Eğitim seviyem üni 2. sınıf , ing. olarak anaokulu , teknik bilgi olarakta gayet üst seviyede Yaşım 21

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok kardesim kimseyi hor gordugum(uz) yok . Sadece ing ogreten hocalarin ing seviyesi bumu ona takildim . Yoksa hicbirimiz bu lanet dili dogustan bilmiyoruz hergun yeni birseyler ogreniyoriz . Bundan sonra ing ceviri ihtiyacin oldugunda kendin ugrasipta takildigin yerler olursa cekinmeden pm atabilirsin .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok kardesim kimseyi hor gordugum(uz) yok . Sadece ing ogreten hocalarin ing seviyesi bumu ona takildim . Yoksa hicbirimiz bu lanet dili dogustan bilmiyoruz hergun yeni birseyler ogreniyoriz . Bundan sonra ing ceviri ihtiyacin oldugunda kendin ugrasipta takildigin yerler olursa cekinmeden pm atabilirsin .
    Yaşımca büyüksünüz, size böyle çıkışmamı gerçekten kendime de yakıştıramadım. Kusura bakmayın. İnglizce konusunda sıkıntım olursa rahatsız ederim teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece bana degilde herhangibir buyuge cevap vermeden iki kere dusun bir kere yaz yeter . Herzaman yazabilirsin . Iyi geceler .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece bana degilde herhangibir buyuge cevap vermeden iki kere dusun bir kere yaz yeter . Herzaman yazabilirsin . Iyi geceler .
    Haklısınız İyi geceler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)