Tamda bu ay muayene vardi hemen girdimi yururluge? Ben muayene istasyonlarina her gittigimde soruyodum calissin gecer sikinti olmaz diyolardi şansimi denerim gecerse gecer gecmezse soker plakayi oyle gezerim
Tamda bu ay muayene vardi hemen girdimi yururluge? Ben muayene istasyonlarina her gittigimde soruyodum calissin gecer sikinti olmaz diyolardi şansimi denerim gecerse gecer gecmezse soker plakayi oyle gezerim
Bilmiyorum onu düşünen insanların bu insanları mağdur bırakmama yolunda bir çözüm bulmalarıda gerekir misal 10 bin tane araç bile olsa sağdan direksiyonlu..
türkiyede toplamda 17 milyon araç var deniyor..
17 milyonda 10 bin ciddi bir rakam değildir ama 10 bin sürücü 10 bin insan ciddi bir rakamdır bir çözüm bulmaları gerekir..
en azından yeni yapılıcak hurda indirimine yaşı farketmeksizin bu sağdan direksiyonlularda eklene bilir belki ufakda olsa bir çözüm olabilir.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Guzelim ulkemizde trafik adina hersey cok mu duzgunmuste buna takmislar? Tr de kac tane olabilir ki sagdan direksiyonlu araba? Neden boyle bi yasa cikartmaya gerek duyuldu acaba zaten 2010'dan sonra gumrukten cikanlari tescil etmiyolardi. Sola cevrilmesi gerekiyodu. 2010'dan once tescil edilenlerde bi sikinti yoktu. Toplasan 30 tane anca vardi tr de cok bile soylemis olabilirim rakami.
kimsenin dikkatini çekiyormu bilmiyorum ama genelde türkiyede araç sürmek araç toplamak arabalarla ilgili her şey çok zorlaşdı insanlar vergi dairesinden sorgulama yapıyor falanca tarihinden kalma trafik borcu çıkıyor mtv borcu çıkıyor adam benim borcum yok bana bir şey gelmedi diyor oda haklı ona bir şey gelmemişse ne bilicek.. yakıt desen ayrı bir külfet benzin olmuş 5 tl mazot olmuş 4.5 tl lpg de hiç ucuz değil.. kaza yapsan zaten yerli araç kalmadı parçalar her şey tuzlu.. yani araba sürmek ciddi anlamda zorlaşdı almak değil sürmek zorlaşdı.. nerden ne çıkıcağı belli olmuyor bir gün bir uyanırsın yasa çıkmış falanca sistemli araçlar trafikden kaldırılıcak diye misal seninde aracında o sistem varsa gitti araba..
bendede gv250 var ben keyif için aldım motorumu memnunumda ama artık bende tam zamanlı motor kullanıcısı olucam gibi gv yide satılığa koyucam kardeşi gt250 naked alıcam o günlük kullanıma gelir tam zamanlı yağmur çamur tak kış lastiğini her şekil sürersin..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
bu kötü olmuş ya :S
Çoktan kusur tekse girdi, bugün teyit etmek için baktım, ^direksiyon sağda = ağır kusur^ olarak geçiyor, konunun muhatabı ulaştırma bakanlığı emniyeti bağlayan durum yok, ve bütün sağdan direksiyonlu araçları kapsıyor, bir çok klasik araç ne yapacak müzelik mi olacak
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
onlar sanırım artık çekme belgeli kalırlar.. yada özel izin belge alırlar en kötüsü mahkemeye başvurur bir çözüm yolu ararlar..
ztn bu ülkede ticari amaç güdüldüğü sanılan her konuda düzeltme yaparlar ama hiç bi şekilde klasik araçları ayırmazlar bu durumdan! ztn hala bi klasik otomobil federasyonu yok resmi bi şekilde!
Fiat's Are Faster Than You Think!
bu olay mahkemeye taşınırsa zaten iptal edilmek zorunda diye düşünüyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bazı şeyleri düzeltelim değiştirelim derken hiç arge plan proje yapılmayan, önü arkası düşünülmeyen ülkeye türkiye deniyor.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
mahkemeye gidilirse bozulur o karar bana göre yeniden bir ayar çekerler.. sağdan direksiyonlu 50-60 kişi mahkemeye gitse yeterli zaten..
trafik şubesinin yapacağı bi şey yoktur kanunlar yönetmelikleri meclis değiştirir polisler uygular bu ulaştırma bakanlığının ve tüvtürkün çalışması sonucu yasallaşmış bir durumdur bence .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)