User Tag List

Sayfa 6/15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
284 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: BURSA da DENEME TALEBİ

gökhan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E.Güleç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 aracta denk gidiyo 4un sonuna kadar 1 boy kadir geriden gelip onde kaliyo 5 6 da kafa burun oluyo bikac denemede vites kacirdi 2 surucude saglikli olan denemeler boyleydi. 2 aracta cok iyi 2 surucude seker gibi 10 numara insanlar gulerek eglenerek guzel bi yaris yaptik dun gece gelen herkese tesekkurler. Gecenin en guzel anlari jdm turbo typer gazlarken ki anlardi mest etti herkesi masallah
    ewet doğru3 - 4 e kadar yanyana sonra yarım boy öne çıkıyorum sonra yanıma geliyor 5. sonunu görmedik ki sen nerde gördün ? 5.6 yı 2 kere vites kaçırdım dedi sonra bir kere daha denedik benim araba 5. viteste benzin azdı benzin kesti bende basmadım bunuda kadir farketti 5. sonunu hiç bir zaman göremedik

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşeyden önce kaza bela olmasın bu yeter arkadaşlar
    herzaman dostluk arkadaşlık kazansın
    heriki aracada kocaman maşallah
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    noldu şimdi yani biz en son bu konuda rakı pazarlığı yapıoduk...._?
    imza...

M.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lambro_team Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    noldu şimdi yani biz en son bu konuda rakı pazarlığı yapıoduk...._?
    olum ayık gez azcık la sen gel aksma ben ısmarlıcam sana
    PRO STOCK GARAGE

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M.Güleç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana da fg ısmarlıycan mı la
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

nissansunnygti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökhan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıntı yok kadircim güzel denemeler oldu benim kimseyle alıp veremediğim yok bir araba yarışı için kimseyle kötü olmam ama kimseyede eyvallah diyecek arabam yok bende herkeze teşekkür ediyorum herkeze bol şans
    allaha şükür benimde yok arabayı çıkardığımdan beri 5000 km yol yaptım 3 ayda bunun yarısı otobanda gitti benim kadar bursada arabasını koşturan yoktur şükürler olsun bileğimizide büken olmadı.

ben senin demen üzerine yazdım araya kimseler girmesin die herkes biliyoki az biraz bu arabaya ek bişeyler katsam kendi klasmanımda rakibim olmıcak onun için herkes baksın çorbasına laf ebeliği yapmasın orda burda.
    CM MOTORSPORT..

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allaha şükür benimde yok arabayı çıkardığımdan beri 5000 km yol yaptım 3 ayda bunun yarısı otobanda gitti benim kadar bursada arabasını koşturan yoktur şükürler olsun bileğimizide büken olmadı.

ben senin demen üzerine yazdım araya kimseler girmesin die herkes biliyoki az biraz bu arabaya ek bişeyler katsam kendi klasmanımda rakibim olmıcak onun için herkes baksın çorbasına laf ebeliği yapmasın orda burda.
    kanka bi gece beni yanıya yancı alsana taktiklerini kapam ilerideki rakibin olarak
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ewet doğru3 - 4 e kadar yanyana sonra yarım boy öne çıkıyorum sonra yanıma geliyor 5. sonunu görmedik ki sen nerde gördün ? 5.6 yı 2 kere vites kaçırdım dedi sonra bir kere daha denedik benim araba 5. viteste benzin azdı benzin kesti bende basmadım bunuda kadir farketti 5. sonunu hiç bir zaman göremedik
    4 vitesde ben camurluk çıkarıyorum yanlız 5 atınca yalanyok sen cıkarıyon camurluk 5 sonunda kafa burun bitti sağlıklı 2 denememizde buydu sonuç

en son denememizde zaten dediğin gibi kesinti yaptı bıraktın.
    CM MOTORSPORT..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka bi gece beni yanıya yancı alsana taktiklerini kapam ilerideki rakibin olarak
    alayım hacim her zamn ama sen önce evden izin al otobanı bana bırak
    CM MOTORSPORT..

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M.Güleç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka ben aslında cok içmiyorum siz az içiosunuz... İstanbuldayım moruk akşam nasıl geleyim bi hafta daha bekle

Araban güzel hızlanmış son işlemlerden sonra kadircim...

Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya emre allah için bırak bu ağızları ewden izin alamıon hala otoban diyon ya imam amcayı örnek al biraz
    imza...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaaa hacım napayım yaa laytlık böle bişey işte

kadir çıkmadan 1 hafta önce bana haber verde o 1 hafta zaman aralığında yengene taklalar atayım izin almak için

dip not : evlenin çoluk çombak sahibi olun ozaman görcem sizi, yok misafir geldi yok gelcez gitçez çocuk hsta karı hasta hergüne bahane hazır
    MTM-PROSTOCK GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MTM-PROSTOCK GARAGE

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğrudur herkes duyduğunu söyler ben gördüğümü söylerim kanka bikac videoda bende var günayla beraberdik oda aynı şeyleri söledi ama sonuç olarak herkes aynı şekilde bitti diyor nereye nasıl geldiği çokta önemli değil biri hafif bolt on eg k20 birisi n/a ep3 k20

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

stock arabayla 5000 yapmak sorun değil emme gaz gelebeği ile 5000 değil 20.000 km yaparsın ama egzantrik piston üstkapak yay şapka vs. yap ondan sonra 5000 yaptım derssin ben ayarsızken 2000 km rodaj yaptım ayar bittikten sonra 1500 km oldu çok şükür sıkıntı yok daha yeni araba yaptın kadircim daha yeni koşmaya başladın benim kadar kosturan olmadı deme neyse istediğin zaman deneriz yakıtlı yakıtsız sökmecesine kesmecesine tıslamasına videolar var sıkıntı yok herşey ortada ama senin konuşmaların ben bukadar km yaptım benim kadar koşturan yok demen yanlış hiç hoş değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E.Güleç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğrudur herkes duyduğunu söyler ben gördüğümü söylerim kanka bikac videoda bende var günayla beraberdik oda aynı şeyleri söledi ama sonuç olarak herkes aynı şekilde bitti diyor nereye nasıl geldiği çokta önemli değil biri hafif bolt on eg k20 birisi n/a ep3 k20
    kanka videolar var ergün de de sıkıntı yok kalp kırmaya değmez 4. kimin öne çıktığı video da var 5. kadirin vites kaçırdığı video da var sıkıntı yok

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuç ne gökhan geçmiş değil mi ?

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stock arabayla 5000 yapmak sorun değil emme gaz gelebeği ile 5000 değil 20.000 km yaparsın ama egzantrik piston üstkapak yay şapka vs. yap ondan sonra 5000 yaptım derssin ben ayarsızken 2000 km rodaj yaptım ayar bittikten sonra 1500 km oldu çok şükür sıkıntı yok daha yeni araba yaptın kadircim daha yeni koşmaya başladın benim kadar kosturan olmadı deme neyse istediğin zaman deneriz yakıtlı yakıtsız sökmecesine kesmecesine tıslamasına videolar var sıkıntı yok herşey ortada ama senin konuşmaların ben bukadar km yaptım benim kadar koşturan yok demen yanlış hiç hoş değil..
    sen bence her sözü üstüne alınıyo gökhancım ben benim kadar kim otobana cıkıyo derken herkesi kastetdim seni değil şu son 2 aydır araba çıktığından beri izleme olsun yada yarışma olsun hiç çıkmadıysam haftada 2 gün çıktım ben bunu kastediyorum kilo metriyide otobana çok çıkıyom ondan söyledim yoksa stock olmuş eksantirik olmuş ondan dolayı değil.

daha yeni araba yaptın demişin evet bu araba yeni ben 2005 den beri otobanlardayım az kaç madım polisten az karakola bile gittim millet araba araba derken 2006 lırda ben giden arabaların yarışını izliyodum.

ben dün akşamda yazdım gökhanla aramıza kimse girmesin die kötü edemez die gene derim.

ama sen kimseye eyvallah edicek değilim dersen ben buna cvp veririm kusura bakma ilk msjıma bak her sözümü sana hitaben güzel sözle dile getirdim yanlış tek kelimem varsa söyle burda yazmadımda yarışın sonucunu benden bilme die.

içimde en ufak piçlik yok sana karşı dün ne dedim en son senle kötü olayım bu camiada
    CM MOTORSPORT..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuç her defasında aynı abi 4 kafa çıkaran ben oluyom 5 te o çıkarıyo benim 5 bitince yanında oluyom sonuç bu
    CM MOTORSPORT..

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yemek ısmarlasana
    komançero garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)