Bu tarz özel araçlarla uğraşmasıda binmeside çok zevklidir ama 2. araç olarak alınması ve enaz bi okadar daha para harcamayı göze almak şartıyla, diğer türlü ucu ucuna olacaksa kendine işkence edersin.
Bu tarz özel araçlarla uğraşmasıda binmeside çok zevklidir ama 2. araç olarak alınması ve enaz bi okadar daha para harcamayı göze almak şartıyla, diğer türlü ucu ucuna olacaksa kendine işkence edersin.
bızım ulkemızın aracı deyıl cok para gıder bı masaratı toplamak ıcın ıtalyada akraban olması gerek parcaları getırtebılesın 8 bın tl on kaputuydu yanlıs bılmıyorsam sıfırı delının bırı toplamıstı 100 bın tl para harcamıstı her ısı bıttı cıkarttı pıyasaya 2 gun sonra munubus vurmustu pert olmustu aracı kısaca nazara gelmıstı ... o yuzden bence uzak dur
ben sana calısır yurur otomatık 2.8 twın turbo verıyım:D
İkiside İyi ama cabrio biraz daha şık duruyor :)
hiç uğraşmaya dğmez. satsan satamazsın. o kadar asraf yapıp aldığın paraya anca satarsın.
vtec almayı düşünüyordum sahibinden ilanındakı maseratiyi görünce ;
birden irkildim ... diyosun heralde :)
arkadaşım bu arabayı alamazsan bile, cebindeki parayı vitekle çarçur etme derim :D
Bunu Yazacağım hiç aklıma gelmezdi
Masarati alırsan değer kaybeder Vtec Alırsan değer kazanır... Vti i parçala sat kendinden fazla para eder :) eski araba can sıkıyor. Ben opel kadetime parça bulamzken bunlar bence hayal ve cook para gerektiren şeyler kaportayla bitmiycek herşey
arkadaşımıza PM de de yardımcı olmaya çalıştım, şahsen yedek parça için bile düşünmedim 10 bin tl ye veriyorsan alırım dedim, otoparkta uzun zamandır yatıyormuş, kaporta hariç sıkıntısı yok diyor :)
ben aldığımda kazasız (ufak tefekleri saymıyorum), motoru yeni yapılmış kullanılan bir araç olmasına rağmen:
5.000 tl boya-kaporta (hala istediğim gibi olmadı seneye tekrar ya da bu kış)
2.000 tl içine (döşeme taban halısı vs)
3.000 tl turbolara (IHI nin salak saçma bir turbosu, başkasını kullanmak çok zor yeri çok sakat)
2.000 tl elektrik sistemine (hemen hemen bütün röleler, kablolar, işçilik, arıza tamiri vs, elektriği doğru dürüst çalışan ghibli görmedim)
1.000 tl devir daim pompası (2 kere)
800 tl benzin pompası
300 tl benzin filtresi
1.300 tl baskı balata (orjinali 3 katı, bronz yaptırdım konusu var)
3.000 tl civarı bütün sensörler
1.800 tl direksiyon kutusu
1.200 tl direksiyon pompası
700 tl yeni mercekler (eskileri unutun)
1.100 tl stop (teki)
2.000 tl ön takım (başka uydurman zor)
1700 tl O2 sensörleri (2 adet)
vsvsvsvvssss
liste uzar gider :)
ben kullanayım diye değil, zevkini çıkartayım diye aldım, maksat uğraş olsun, alıp kullanırım diyen hata eder :)
bak şu güzelim arabaya... belki bütçeni aşıyordur ama koray knkam ilan açıklamasının son cümlesini nekadarda güzel getirmiş :D:D:D:D... ibretlik olmuş valla :D:D:D
Mazda 323 1.8 1994 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 101576828
misal verdiğim linkteki ilanın son açıklama cümlesi... aynen copy paste dir :D:D:D
-----Fiyata fazla istiyorsun diyenler her zaman için gidip aynı modellerde 1.6 atmosferik önden çekişli ve Amerika'da 1500 dolara satılan VTEC türü araçlar satın alabilirler. Bu fiyata aynı temizlikte 323 GTR bulursanız seve seve satın alırım. ----:D:D:D:D:D:D
1.500 tl klima kompresörü
500 tl klima boruları ve aktif hale getirilmesi
2.000 tl triger kayışı değişimi (her halde kşmse riske atmak istemez :) )
aklıma geldikçe yazıyorum :)
buna bu parayı verme, vtec'e hiç verme.
uğraşsan adamı bayıltır bu