heh bende bu arabayı ekleyecektım maceraya gerek yok bunu al derim
Omur torpusu "aman" derim ben olsam:) evlerden irak, zengine yakin olsun:p
ilk mesajla son mesaj ne kadar alakasız farkındasınızdır umarım...
bencede hiç bulaşma derim bunun gibi parçası daha rahat bulunan kupon araç çok piyasada
o zaman hava yapmıcan 1500 dolarlık araba diye. ayrıca 1500 dolarda değil 800-900 dolar onu bile bilmeden yazıyonuz.
hayat gibi basit arabadır vtec. nasıl hayatı basit yaşarsan mutlu olursun uzun yaşarsın; işte öyle arabadır vtec. yeter *** atıp durmayın hondalara.aykut kocamandan daha komplekslisiniz.
konu sahibi arkadaşa tavsiyem ;
22 bin liran varsa kardeşim git eli yüzü düzgün bir honda al.20 senedir kullanıyorum bu markayı .standart 10 bin bakımları harici ekstra bir masrafın olmaz.
tamam sayın abim profilinde yazan şehir ve araba açıklamalarındanda anlaşılacak üzere ciddi anlamda bir honda fanatiğisin, ancak ne dersen ne ne yazarsan yaz, o arabaya okadar para vermek akıl işi değil... bunu sadece ben söylesem eyvallh dicemde herkez aynı kanıda bilmem farkındamısın?
hayatımda honda dahil hiç Japon kullanmadım, kıyaslanan araçlar zaten bir birinden çok farklı...
bu arada parçası kolay bulunan ve ucuz olan hiç bir kupon araç bilmiyorum kusura bakmayın, ilanlarda yazan 'kupon araç' lafıyla gerçeklerin birbiriyle alakası yok ...
evet sana hak veriyorum tüm dünya aynı kanıda.milyonlarca b serisi k serisi h serisi hatta j serisi honda motorları modifiye edilirken diğer markaların toplamı herhalde hondanın d serisini geçmez.
daha önce şahinden inip subaruya binen, araba mevzusunda bu kaç motor kaç beygir diye sorup kafasında kurgulama yapan insanlarada benzemiyorsun ama..?? nerden böyle bir kanıya vardın anlamadım
kelepir vti var dediler geldik :D
tamamen katılıyorum.maserati yürütmek öncelikle para,iyi bir sanayi ekibin,bol vaktin,yurtdışında tanıdıklar vasıtası ile gerçekleşiyor.92 senesinde 2.24 maserati ile gezerken arabayı arkadan lada zannedip yarışmak için yanına gelen bir toplumun içinde büyüdük biz.
civic ile maseratiyi karşılaştırmak ...çok komik :)
sayın abicim evet kesinlikle bi şahinden inip subaruya binmedim :) sağolsun babacım şuanki sahibi olduğum subaruyu ben daha 9 yaşımdayken sıfır aldı halendaha kullanmaktayız :)
modifiye olayına gelince, para çokomel hesabı buna açıklık getirecektir... bir vti'ın motoruna yapılan 5 10 milyarlık masraf bile o aracı uçurmaya yetmiyor.... öte yandan 18t audi olsun gc8 olsun buna benzer bitakım turbo araçları ufacık mıncıklamayla uçuruyorsun....
misal benim arabamdaki eski 2 milyarlık setupımla kaç tane vti geçtim ben bile hatırlamıyorum....
e36 dan kupon araç ancak M3-M3 cabrio çıkar o da tek tük.. parçalarının ise vidası civatası bile 3.16 ya uymaz hepsi logolu gelir...
kupon araç yoktur, egzotik araç vardır dünya üzerinde de bu tarz arabaların bütün sıkıntıları aynıdır, pahalı parçası zor bulunan işçilikleri sıkıntılı ama keyifli ;)
maserati zor zanaat :D
Bu arabayı napıcaksın hocam :D