Allah sabır versin ailesine sevenlerine...
Allah sabır versin ailesine sevenlerine...
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
arkadaşa allah sabır versin eminim tahmin edilmeyecek kadar cok zordur
Annemi üzmemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Allah Rahmet Eylesin , Mekanı Cennet Olsun Nur İçinde Yatsın
Allah Kimseyi Anasız Babasız Koymasın Çok Zor Biliyorum ( Yakın Bir Arkadaşımın Babası Vefat Etmişti. Ne Çektiğini Ne Yaşadığını Biliyorum..)
5Dk. Düşününce Yokluğunu Anne Babamın Çok Büyük Bir Boşluğa Düşüyorum Ben Hayattayken Almasın Mevlam Onların Canını Kaldıramam Ben Bu Acıyı..
Hayattan Hiç Bir Zaman Şikayat Etmeyelim 'ÖF' Demeyelim Her Zaman Çokşükür Çokşükür Diyelim Para.Mal Herşey Gelip Geçici Şeyler En Önemlisi SAĞLIK Dünyada Sadece Birşeye Çare Yok Oda Ölüm Anne Babalarımız Yanımızdayken Başımızdayken Kıymetlerini Bilelim Üzmeyelim...
dayanamayacağım bi acıdır anne,baba veya kardeşimin vefat etmesi....(düşünmesi bile beni kötü yapıyor)
ALLAH rahmet eylesin...![]()
tabi ya ...
allah sabır versin kardeşimize... arkadaşların söylediği gibi yaşayan bilir allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın ne söylesek ne yazsak boş kelimeler yetmiyor...
Zordur bilirim, en kotusude artik bulusulcak tek yer ruyalardir bunu ögretir hayat.
Daha 19 yasimdaydim sean george hastanesinde doktor karsima gecti ve dediki ; annen tasli yuzuk denilen kansere yakalandi ve zamani sinirli.
9/10/2007 yilinda hayata gozunu yumdu.
Ne esyalarina dokunabildim ne yasadigi evde dolanabildim.
Sokakta gordum kadinlari ona benzettim gittim bi umutla ama unutmustum...
Biri "anne" diyince hep aklima geldi.
Ondan sonra hergece ictim...
Albumlere baktim baktim baktim,sovdumde..
Onu alana bu hastaligi verene...
Hergece dedm bu gece bulusalim ruyalarda he?
19 yasimda ayrildim evden kendime ev tutup onun ogrettikleri ile yerleri sildim supurdum camssir bulasik yikadim.
Hep eksik kaldi bi yerim koyamadim yerine biseyi...
Taki bigun ruyadade annem ölene kadar....
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Allah rahmet eylesin,sizlere de sabır güc versin.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
evde uffffffff dedıgım annelerımız varya..
.yetıştırme yurtlarında cocuklar ranzaların başina anne yazısını kazıyolar..
ben ailemden 2 buyugumu kaybettım arkadaşa allah sabır versın .dıyebılırız.
Allah sabır versin..![]()
ig: erayender
babamı kaybettikten sonra yaşadığım duyguları hiçbir zaman yaşamadım o anı hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor :S. Allah sabır versin demekten başka birşey gelmiyor elden .
ALLAH rahmet eylesın mekanı cennet olur ınsallah burada o acıyı yasayan arkadasların yazdıkları gercekten cok ama cok uzdu benıALLAH GERİDE KALAN ANNE BABAMIZA VE EN SEVDİKLERİMİZE HAYIRLI UZUN OMUR NASİP EDER İNSALLAH
![]()
Allah sabırlar versin.
Ben yaşamadım ama neredeyse annem gibi olan teyzemi kaybettim.Nasıl bir üzüntüdür tahmin edemesemde şuraya boş beleş yazmış değilim.Hani kusarak ağlamak nedir onu öğrendim.Ağlarken sinir krizi geçirmek nedir onu öğrendim.Aynı semtte otururduk evinin olduğu yoldan geçemiyorum.Yolumu uzatıyorum.Teyzeme giderken sürekli poğaça aldığımız fırın vardı oraya gidemiyorum.Arada hayalleniyorum teyzemi görür gibi oluyorum.Ağlamak istemiyorum ama olmuyor.Ama kendimi avutmanın yolunu buldum bu dünya fani.Elbet bitecek burda hayat.Ama bu acı dayanılmıyor.Acısını veren rabbim verir merheminide diyorum,zaman sanırım o merhem zaman unutturmasada en azından etkisini azaltıyor.Yine hatıralarda yaşıyorlar.
Öncelikle Allah sabır,güç kuvvet versin.
O kadar ders alınacak bi konu ki, gündelik gelip geçici şeyler hayatımızda o kadar büyük yer kaplıyo ki....
Anneme dakikalarca sarıldım, duygulandım.
Allah annemizi-babamızı bizlerin başından eksik etmesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)