Bu pisti cok büyük ve daha küçük kitlelere hitap etmiyo ...Yapılırken övündük süper pist öyle pist şöyle pist .. Şimdi ne vatandaş kullanabiliyo nede öyle ahım şahım organizasyonlar yapılabiliyo ...
Bu pisti cok büyük ve daha küçük kitlelere hitap etmiyo ...Yapılırken övündük süper pist öyle pist şöyle pist .. Şimdi ne vatandaş kullanabiliyo nede öyle ahım şahım organizasyonlar yapılabiliyo ...
bekleyp görcez bakalm.
motorsporlarına bu kadar tutku varken bu ülkede ve bu kadar prof. uğraşan insanlar varken neden garip garip spor dallarına destek verırler anlamıyorum ama belkı bu nesıl degıl önümüzdeki nesil bunun tadını cıkarıcak gıbı gelıyo bana umarız ordada 1 kere bile olsa org. görmek nasip olur
Basın Duyurusu
10/10/2012
Bu basin bultenini, Istanbul Park Kiralama ihalesini – Istanbul MC yani Istanbul Motorspor Kompleksi olarak – hayirlisiyla kazanmis olmamiz vesilesiyle duzenliyoruz.
Motor sporlari Turkiyemizde oldukca hizli ve basarili gelisme gosteriyor. Gerek medyada gerek bu konuyla ilgilenen cevrelerde Federasyonlarimizin basarili calismalarindan ve yariscilarimizdan sik sik soz ediliyor. Istanbul Park pisti carpici gorkemiyle ve sagladigi olanaklarla yurtdisinda yaris ve antrenman icin ilgi odagi haline gelmis bulunmaktadir.
Istanbul MC olarak amacimiz – uygun ekonomik sartlarla dunya standardinda bir yaris pistini halkimiza ve yabanci konuklarimiza kazandirmaktir. Bu baglamda, Hukumetimiz ile isbirligi halinde – gerekli izinler alinarak – tesisin bos alanlarinda motor sporlari icin kullanilabilecek ilave pistler, konaklama imkanlari, bankacilik hizmetleri, yeme – icme ve alis – veris kolayliklari saglanacaktir.
Tesis hem araba hem motorsiklet icin acik olacaktir. Fiyatlarimiz simdiki uygulamadan daha dusuk duzeyde tutulacaktir. Genc, yetenekli, ve efendi, ulkemizin bayragina saygili ve bizleri yurtdisinda birer elci olarak temsil edebilecek sporcularimiza ve yariscilarimiza destek verecegiz. Bir egitim akademisi olusturacagiz. Hali hazirdaki yurtdisi yarislarinin Turkiye bacagi olmak uzere calismalarimizi baslatacagiz. Mevcut motor spor Federasyonlarimiz ile yakin calisma icinde olacagiz. Istanbul Park olarak kendi yarislarimizi duzenliyor olacagiz. Bolgeye canlilik getirecegiz, istihdam yaratacagiz, kalkindiracagiz.
istanbulmc.com web sitemizden onumuzdeki gunlerde yapacagimiz ilave aciklamalari takip edebilirsiniz. Planlar, programlar, ve pist kullanim takvimini on-line olarak gorebileceksiniz.
Bu muhtesem tesisimizin Turkiyemize, bolgemizin halkina, ve sporcularimiza hayirli ugurlu olmasini diliyorum. Allah utandirmasin. Bugun bu onemli gorevi ustumuze almis durumdayiz. Hep birlikte, bir aile olarak, Istanbul Park pistini dunyanin sayili, aktivite dolu, seyirci dolu, muhtesem, yasayan bir anit haline getirmek degismez ve tek vizyonumuz olacaktir.
Tesekkur ederim,
Sinan Akiman
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
helal olsun ınsallah çok güzel olur allah işlerini ras getirsin düşüncelerinde ciddilerse böyle insanlar oldukca bu spor çok güzel gelişir ve yazdıklarında en ufak bi saçmalık göremedim sporculara destek ve bu sporun gelişmesi için elini taşın altına koyan herkese buradan sonsuz teşekkürler ediyorum ''araba aşktır..'' sürühep hayalimdir birde pistte techturkey sakinleri yarışırken herkesi iyi tanıyan 2 kişi futbol maçı gibi arabalar ve suruculer hakkında konuşsa ne güzel olurdu ve herhangi bir kanalda canlı verilse..
eleman ciddi gazlıyor..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Formula 1 pisti eski bankacının - Ekonomi Gündemi- ntvmsnbc.com
Dünyaca ünlü yarışların Türkiye bacağının yapılması için her türlü teşebbüste bulunacağız.
Türkiye bacagı ne arkadaş ya !!
Yok hakan şükür'ün arka ayağı.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
İlk okuduğumda ben de aynı tepkiyi verdim.
Şaka bir yana, bir ara forumda bahsediliyordu. Almanya'daki bir pistin halka açık olduğu, tur başı usul ile çalıştığı ve tur atmanın 17 ya da 20 Euro olduğundan bahsetmişlerdi.
Keşke öyle olsa bizde de.
Sürümden kazansalar olmaz mı?
Çok mu Türk işi düşündüm?![]()
badem cıkmaz amca umarım![]()
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
senede 60 organizasyon yapsa katılımcılar sponsorlar reklamlar ve gelenlere yapacağı cafe satışı ile bu parayı çıkartması hatta 2 milyona yakın para kazanması bence mümkün.
Emre YEŞİL
siz niye sadece araba paralarını hesaplıyosunuz ki körfeze bile gidince girişte 5tl ücret veriyoruz burda 10tl verilir 1000izleyici gelse ki istanbul parkta yapılan düzgün org olunca gelir sadece 10000tl seyirciden alınmıs oluyor
arac bası 500tl den 50 arac kayıt alınsa 25000tl eder totalde 35bin tl toplanmıs oldu bile ki bu pist org ile dönmicek moto gp si var wtcc si var reklamı var sponsoru var varda var asıl para ordan kazanılıyodur sanırım
ayrıca 9.1milyonun yıllık oldugunu sanmıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)