sabahları 1 çay bardağı pekmez için bi de soğan sarımsak tüketimini arttırın. Montun ne olduğu bile unutursunuz![]()
sabahları 1 çay bardağı pekmez için bi de soğan sarımsak tüketimini arttırın. Montun ne olduğu bile unutursunuz![]()
Hemen hemen ayni sknti hocam bendekide bazen buenumu kokunden kopartasim gelio btn kis kirmizi bir burunla geziyorum
galiba saglik ocagi yerine saglam bi doktora gidip detaylica muayne olmak en mantiklisi
yrndan tezi yok diger besin onerilerini dikkate aliyorum meyveyi brz es geciodm bu ara vitaminsizlikte etkendir mutlaka
Arkadaşlar kış alerjisi diye bişey var. Ben çocukluğumdan beri çekerim. Sonbaharla beraber kısa öksürük başlar Nisan a kadar devam eder. Nisanda Bahar poleni alerjisi ile hapşırık başlar.Mayıs sonu biter Ağustos sonu yeniden başlar.
IN BOOST WE TRUST
Bende de aynı sorun var arkadaşım. Eskiden bütün kışı hasta geçirirdim. Artık meyve yemeye özellikle mandalina yemeye( yemesi kolay tadı güzel) dikkat ediyorum. Hasta olmuyorum olsam bile 1 haftada kurtarıyorum paçayı.
Boğaz tedavisi!!!
22 yasından sonra başladı boğaz ve bademcik sıcak soğuk yok cola yok asit icmem
Gitmediğim Profesor kalmadı hep aynı tedavisi yok kendine iyi bakacaksın. Sonra sisince antibiyotik kullan oda dişlerini böbrekleri mahveder sonradan doğal tedavi yöntemlerine yöneldim Proflarda destekliyor antibiyotik kullanmamayı son care ben limon tuz gargara ile idare ettim ve en son ve müthiş tedavi BAL ve ZENCEFİL karıştırıp faranjit için yatarak yiyorum Bugaz duvarına yayılsın diye 3 dakikada etki ediyor.
Karışım 2 çorba kasığı bal 1 çorba kasığı zencefil karistiracaksin ve azında erite erite yutacaksın.
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
sürekli burun akıntısı artık burnuda tahriş ediyor
zencefil sarımsak ve meyvelere ağırlık verip bi süre kalın giyinicem bide doktora harici vitamin için bi başvurucam bakalım uygun mu
sirke sarımsak limon diyorum baskada bir şey demiyorum corbaya kat bol bol ertesi gün hiç bişeyin yok
hasta olunca sirke şat atarım yarım çaybardagı direkt mideye uyu bide güzelcene tamamdır
Arkadaslar kesinlikle ama kesinlikle burnunuz tikandiginda iliadin yada otrivine oncelikli.diger burun acicilarini dahi kullanmayin sadece okyanus suyu aksi halde bagimlisi olursunuz benim gibi benim yanimda herzaman otrivine yada iliadin vardir yaz kis surekli kullaniyorum 3 sene oldu allah belasini versin bunu uretenlerin bu senede ameliyatla ins kurtulcaz
The King Of Reptile
duact diye bir ilaç var. tavsiye ederimaynı dert bende de var. bütün kış neredeyse her gün içerim o ilaçtan bi tane. ne burun akıntısı kalıyo ne göz yaşı
![]()
@mercan shark
kullanalım mı kullanmayalımmı anlamadım? bide ameliyat burun tıkanıklığıylamı ilgili?
Kullanmayin.nezle grip oldugunuzda burun etleri siser ve mukozaninda fazla gelmesi ile burun tikniyor bu ilaclar eti indiriyor fakat 4 gunden fazla kullnimda et artik bagisiklik kazanip bu ilaxi surekli istiyor ve kullanilmadigi takdirde sisiyor sende nefes alamaz ve sikarsin bagimli olursun yaz kis devam burundaki damarlari inceltip surekli kanama olur aci olur daha ilerisi kansermis oyle diyorlar tek cozum ameliyat etleri aldirixaksin ben operasyon gecirdim (radyofrekans) ama ise yaramadi bu aralarda ameliyat ama isimden firsat bulamiyorum bundan dolayida gecikti kesinlikle kullanmayin arkadaslar (iliadin-otrivine)
The King Of Reptile
ayağın üşümesi önemli hastalıklarında belirtisi oluyor bazen mesala kalp gibi ona dikkat edin
high power tuning [ subaru -honda]
Her sabah nurofen spamlamaktan bıktım acikcasi ama bi o topluyor beni mesela, yoksa burun akintisi goz yasarmasi hapsirmalar bitmiyor gun boyunca...
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)