cok buyuk gecmıs olsun sıze bısey olmamıs ya gerısının hıcbır onemı yok tekrardan cok gecmıs olsun
Öncelikle büyük geçmiş olsun Allah (C.C) sizi sevdiklerinize bağışlamış.
Arabaya gönülden bağımlı bir insansanız bundan sonraki süreç sizin için pek kolay geçmeyebilir lakin şöylede bir durum var, daha beterini yaşayıp ömür boyu araba kullanamayacak halde olmamanıza şükür etmemiz lazım.
Hayat felsefemdir hep daha kötüsünü düşünüp mevcut durumuma şükür ederim.
Sevdiklerinizle beraber bu zor süreci atlatacağınıza eminim. Tekrardan geçmiş olsun.
Sağol.
3. vitesim yaklasık 170 de bitiyor, 7200rpm dönüyordum. bu devirdeki basıncımda yaklaşık 1.3 bardı. Kovan,volan ve dişlisi, diferansiyel vs tamamen parcalandı ve fırladılar. kontrolü kaybettim ve çarptım. Tabi bunların olduğunu o an idrak etmem imkansızdı. Allah Gökhandanda razı olsun..
Sağol Ramiz, doğru evet benim.
Allah'a şükürler olsun burnumuz bile kanamadı çok şükür. Tabi halen kabullenemiyorum kabullenmekte istemiyorum ama oldu. Kimsenin canına malına birşey olmadı en büyük tesellim o.
allah beterinden korusun sana ve gokhanoluk'a cok geçmiş olsun... mal canın yongası illaki üzülüceksn ama senden arkadaşından cok önemli deildir böyle teselli et kendini.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Her işde bir hayır vardır desekde, canını sıkma desekde insan üzülüyor ister istemez...
kazadan sonraki günlerde örneğin bir iş yaparken biranda aklına geliyor düşünüp hüzünleniyor insan nasıl oldu nerde hata yaptım gibi bunu gerçekden iyibilirim.Allah herkesi kazadan beladan korusun.
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Araba vs. hiç önemli değil burnumuz bile kanamadı diyosunuz ya önemli olan o.
Ankarada bi kaç yıl önce turbo106 kazası yaşandı. Benim ustam da o arabadaydı ve 1 yıl işgöremediğinden 5-6 tane arabasından oldu. Her zaman daha kötüsünü düşünüp şükretmek lazım. Tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, kimseye zarar gelmemiş olması tesellisi.. Allah daha iyisini nasip etsin..
Bizim Tek Suçumuz Herkesi Kendimiz Gibi Sanmamız.
çok geçmiş olsun alper kardeşim allah korumuş
geçmiş olsun..
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)