-
Adaş boşver arabasını sizlere bişey olmamış ya gerisi teferruat. Araba her zaman yerine konur önemli olan sizlerin sağlınızın yerinde olması. Bilirim zordur düşündükçe canın acır boğazına oturur ama Allahın bizlere verdiği en büyük güç unutma gücüdür. Bunlar birer tecrübe üzülme desekte boş allah tez zamanda unuttursun inşallah.
-
-
geçmiş olsun,her şeyde bir hayır vardır,daha iyileri nasip olur inşallah,nasipsiz dayak bile yenmezmiş,sizlere bir şey olmamış öenmli olan o gerisi tekrar yerine koyulabilir.
-
Kardeşim tekrar söylüyorum geçmiş olsun Allah seni bize bağışladı mal yerine daha iyisiyle gelir.
-
spook gti nazara geldi ..
cok cok gecmis olsun bro, bir spook gti gider bir spook gti gelir ama neyseki gercek spook'a birsey olmadi allah korumus... tekrar cok gecmis olsun
-
özellikle böyle emek verilmiş araçların böyle olması çok üzücü ... ancak ne olursa olsun şükretmek lazım cana gelmediğine ... çok geçmiş olsun ...
-
Cok gecmıs olsun Cana gelmesın.
-
Cok gecmis olsun, mala gelsinde candan onemli degil
-
aracını çok beğeniyordum konusunu takip ediyordum surekli
çok geçmiş olsun size birşey olmaması sevindirici arabanın çokta onemi yok denilen gibi hata herkes yapıyor..
-
-
geçmiş olsun,Allahım beterlerinden korusun
-
çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
-
Buyuk gecmis olsun cana gelmesinde mal yerine gelir.. Allah beterinden korusun
-
Büyük geçmiş olsun Alper ne denilebilirki bu durumda Allah kimsenin başına vermesin
-
cana geleceğine mala gelsin daha iyileri olur inşallah
-
Geçmiş olsun Alper, Allah'tan sizler iyisiniz birşeyiniz yok...
-
geçmiş olsun allah korumus cana geleceğine mala gelsin bosverinn
-
yavuz bahsetmişti, çok geçmiş olsun
-
Allah korumuş, geçmiş olsun. Üzücü bir durum gerçekten ama sizlere birşey olmaması asıl önemli olan.