Bu devirde üstüne yatmamışı bulmak zor abi..Geçmiş olsun..Geri almak zor
Bu devirde üstüne yatmamışı bulmak zor abi..Geçmiş olsun..Geri almak zor
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Bence uğraşmayın , zaten hesaptada fark yoksa adamda harama el uzatacak biriyse indirmiştir cebe ve inkar eder...Sizde birşey diyemezsiniz...Napıcaksınız 50 tl için adamı öldüreceksiniz...Başımın gözümün sadakası olsun deyip geçin gidin , sonuçta hatada sizin neticede , siz alıp verdiğiniz paraya bakmazsanız , başınıza böyle bir olay gelmesi normal...Geçmiş olsun...
Para kolay kazanılmıyor 1tl 100tl farketmez sonuçta senin hakkın o insanlık hali olabilir unutup çıkabilirsinde bence hakkını sonuna kadar ara, ki zaten para üstünü unuttuğun pompacı o kadar milletin içinde kendini bozdurmak istemez verir diye düşünüyorum
pompacı deseki abi ben doldurdum ama başkası pompayı çıkarttı farketmemişiz para üstü bizde kaldı..ozaman bir sorun olmazdı.ama hiç açık çıkmadı yok öyle bişi dedikten sonra bugün kameralar incelendikten sonra görüntülerde çıkarsa ne diyecek merakla bekliyorum.
daha önce benimde başıma geldi opetten 50 tl lik benzin aldım 100tl verip çıktım sonradan uyandım bende akşam ugradım durumu anlattım pompacı elemanı aradılar adam direk kasadan çıkardı verdi 50 tl hiç polemige felan girmediler
Benım başıma aynısı geldi üstün ben farketmedimde siz hemen farkına varmışsınız.Göztepe shellde 100 lira unuttum 1 hafta sonra gittim dediler abi gecen sefer şu kadar para üstü unuttun sen al diye 50sini pompacıya verdim allah razı olsun diye.Sırf bu yuzden mumkun olduğunca aynı istasyondan alırım.Pompacılarlada akraba modundayım zaten![]()
dostum bpde çalışıyorum boş yere uğraşma derim pompacılar fırsat bulunca hesabı teslim etmeden önce hesaplarlar fazla çıkmıştır cebe atmıştır yani yapacak bişe yok
PROJECT 01
hangi firmadan aldın yakıtı değer opet yada petrol ofisi ise sistemden plaka üzrinden kaç liralık yakıt aldığın çıkar tabi plaka doğru ise ordan da hangi pompa tabancadan aldığın cıkar bilgin olsun
arkadaşlar eve yeni geldim..evet bugün genel müd aradılar istasyon müd adını ve tlf numarasını verdiler..saat 15:00 den sonra kamera kayıtlarını incelemeye gidecektik.gittiğimde burada öyle birinin çalışmadığını söylediler sonrasında da kamera kayıtlarının olmadığını kameralarının çalışmadığını ve sorunlu olduğunu söylediler..böyle yaklaştıklarında çok sinirlendim ve tepkimi koydum biraz tartıştık kamera benim sorunum değil ne yapıyorsanız yapın dedim.istasyon müdürü geldi bana adı ve tlf verilen kişinin kim oldğunu sordum bölge müd olduğunu söylediler.sonra kamera kayıtlarını açtılar bişeyler yapıp.kayıtları inceledik çok açık herşey ortada.sonra müd geldi onunlada izledik.sonra pompacı çağırıldı onunlada izledik.pompacı ne dese beğenirsiniz.ben nerden bilicem bu adam bana kaç para verdi.ben 50 verdim desem ne olacak bağırıp çağırıp gidicek.ya şimdi bana 200 tl verdim derse ben 150 tl mi ödicem falan dedi.dedim hoooop dur orda..benim kafam bukadar hitneliğe çalışmıyor sen bu konularda idmanlısın herhalde biz doğrucu davutuzya gittik 100 tl verdik diyoruz dedim.aklım senin gibi çalışsa emin ol bende 200 verdim derim dedim.neyse istasyon müdürü tamam kusura bakmayın takibe alıcaz bilmem ne dedi verdiler paramı gönderdiler..
hani kamerada belli olmasa kendimden şüphe edicem ama adam tutmuş görüntüleri izlerken bile eeee noolmuş nerden bilcez falan diyor şaka gibi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)