şehrin ağzına mıçtılar. heryer çukur. evelsi gün çukura girdim çıkamadım sanayide!
4 tekeri yerden keserek girip çıktıgım tümsekler çukurlar oldu zamanında ama hiç bişey olmuyoduen kötü senaryoyla amortisörün patlar salıncagın yamulur muhtemelen.
Saki restauranttan çıktım birazda alkol var ama olmasada gircektim o tümsek gözükmüyoduSakiden çıkınca alt yoldan çamlığa doğru giderken arka arkaya 20-30 metre arayla 2 tümsek var ikisinede girdim
Evet galiab bozulmuş far ayarım. TÜmseklere girmeden önce sol far sağ fardan kısa yanıyodu şimdi eşit yanıyolar
Aynen ben öğrenciyim denizlide 5 senedir sürekli bi çalışma. Şimdide üniversite yolunu kazıyolar hürrem sultanın karşısını falan. 2 gün öncede orda çukura girdim tak diye. İnip işçilere sövücektim insan bir duba koyar uyarı için diye ama sonra vazgeçtim yemedi![]()
En mantiklisi bi rot balansciya git durumu anlat bi baksin ne var ne yok! Rotillerde falan bi sorun olusmussa Allah korusun cok tehlikeli. Gecmis olsun![]()
bbm pin :2B244451
Bende bi kere amcamın arabasıyla şu e5 den köprülere bağlayan dönüşlerin birinde arabayla uçmuştumBel ağrısı olanlar kıtlattırılır
![]()
ince yanaksa, jant çukura vurmuştur bence onun sesidir...
Rotil cikmasi cok tehlikeli bi durumdur, rotilin ciktigi tekerlek aracin camurluguna girer, ve salincagin ucu drek yere temas eder yani ani kontrol kaybi demektir! Salincak yamulmus veya rotil hasar gormusse olabilir, ama hic bisey olmamista olabilir, rot balansciya gotur durumu anlat en guvenilir durum budur bence
bbm pin :2B244451
Kimse gormede bisi diyemez ki , yazinizda postanin haydar dumen kosesi gibi bir uslup ile olmus sanki ... Gecmis olsun
yau kardeşim sen baktın göremedin biz burdan ne görüp yorum yapalım sence?
Fiat's Are Faster Than You Think!
biz götürürüz kaldırır altını bakarız,
rot balansçıya da gideriz
heryere bakarız canta lastiğe amortisöre, sorunu sana söyleriz. sen rahat ol.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Bugün tekrar baktım tekerlere sol ön teker balon yapmış hafiften.. Lifte kaldıramadım daha pazartesi kaldırcamç.
alkolle alakası yok turuncu aydınlatmalı bi yolda üzerinde uyarı rengi olmayan yolla bir renkte olan tümsek ayıkkende kaçılmıyo. gel gör denizliye. bakmadan yazma hastalığına yakalanırsın bak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)