sırf şu olayı duyduğum için 1 ay önce flanşlı yaptırdım tüm egzozlarımı iyi ki de yaptırmışım yoksa o egzoz borularını......
Geçmiş olsun...
Konuşulan olay bu değilki yazı gelmiş deniyor konuşulan olay bu.. yani ortada resmi bir yazı var ise bizim burda bunu tartışmamızda bir o kadar gereksiz ve kaldıki yazının altyapısı olmadan yürürlüğe girmeside bir o kadar saçma dedim zaten önceden eğer böyle bir yazı gelmişse o zaman bunun ön hazırlığınıda trafiğin daha önceden yapması gerekir otoparklarında lift makinası yada bir kanal yeri açarak gerekli takım taklavatıda orada bulundurarak vatandaşı mağdur etmemeleri lazım diğer türlü yasa saçmalaşıyor anlamsızlaşıyor..
en azından bir lift makinesi yada kanal olsa birde kaynak makinesi adam en basitinden bir usta bulur sadece alır gelir adam orda söker hatta orjinal egzosunuda takar hem araç sahibi mağdur olmaz hemde yasada adam gibi işler..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Wallaha abiler gürültülü egsozt diye 72 tl ceza yazıp aracı men etti baglanırken aracı baglama bana 2 gün izin ver söktürür getiririm dedim olmaz men arabayı trafiğe yollayamam dedi bagladı bugünde sözde izin kağıdı alıp aracı cıkaracaktımki 2 gün önce yazı geldi egsozu otoparkta söktürüp fotografı cekilecekmiş otoparktan ancak öyle cıkarmış ayrıca şimdi ögrendim 2 km lik yola 100 tl çekici parası yazmışlar cıldırmamak elde değil![]()
bu 2 gün önce gelen yazı neymiş bende çok merak ettim.. aracını direk nasıl men ettiki 1 hafta müddet veriyorlar eğer bu yazı gerçek ise o zaman film camlı araçlarda aynı yasaya tabii diye biliyorum filmli araçda direk men olur otoparkdamı filmleri sök diyicekler..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Aracın üstündede warex var iyimi sesi kestim ama yemedi onda kumanda vardır dedi hem o olmasa bile egsoz kafasıda yasakmışş![]()
![]()
abart egsoz u orda ispirelle kesmek yada başka bir aletle kesip yada söktüğün taktirde izin veriliyor ordan çıkıp orjinal egsoz takılmış halde tekrar otoparka gelip çıkısını yaptırıyorsun onlarda emniyete bilgi veriyor yapılan işlem bu yeddi eminde otoparkcı arkadasım var bu sekilde yapılıyor yada emniyeten izin kağıdıyla son bildiğim sistem bu !
YARZUMSİN
YSNVTEC BEYKOZTEAM
arkadas pazartesı gununu bekle goztepedekı subeye gıt aracım baglandı ızın kagıdını verırmısınız sokturmeye goturecem de verıryorlar ole burda sok falan yok sıkma canını en fazla 1 gun daha arabasız olursun
İlk cezada araba falan bağlanmaz benim bildiğim. Sana neden böyle birşey yaptılar anlayamadım.
New Toy! - 41 AJV 325
baska sube deıl zaten goztepe ssk karsınındakı yoldan asagı ın bagdat caddesıne dogru zaten dırek karsına gelıyor trafık sube oradan alacaksın ozgurluk parkının dıbınde
Selamiçeşme
Feneryolu, Kadıköy, İstanbul - Asya
http://www.yellowpages.com.tr/profil...Mudurlugu.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)