User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
94 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Egsozu otoparkta söktürceksin diyorlar ?

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırf şu olayı duyduğum için 1 ay önce flanşlı yaptırdım tüm egzozlarımı iyi ki de yaptırmışım yoksa o egzoz borularını......

Geçmiş olsun...
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    var var öyle bir ton dünya var.. o menini kaldırmazı sen ben düşünüyoruz onu düşünmeyen bir sürü insan var onlara eğlence adranalin geliyor..

arkadaşım film camdan ceza yedi geçen sene filmleri sökmüş cezayıda ödemiş ama menin kalkması için aracı trafiğe götürüceğini bilmiyormuş geçen ben söylediğimde araştırdığında aracın trafikden men olduğunu gördü adam bir senedir bilmeden menli geziyordu bu adamki bilinçli eğitimli bir şirketin yönetim kurulunda.. belki kafası doluydu o an dikkat edemedi yada polis yeterli bilgi vermedi herşey olabilir ama oluyormu oluyor.
    iyide düşünemiyosa yakalanır polisin işi gücü yok onu mu dert edicek kendine aman sen unutursun gel burda sök egsozunu mu diyecek ? sen boşver öyle bi dünya yok ya da sizin memleketin polisleri birer melek heralde
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide düşünemiyosa yakalanır polisin işi gücü yok onu mu dert edicek kendine aman sen unutursun gel burda sök egsozunu mu diyecek ? sen boşver öyle bi dünya yok ya da sizin memleketin polisleri birer melek heralde
    Konuşulan olay bu değilki yazı gelmiş deniyor konuşulan olay bu.. yani ortada resmi bir yazı var ise bizim burda bunu tartışmamızda bir o kadar gereksiz ve kaldıki yazının altyapısı olmadan yürürlüğe girmeside bir o kadar saçma dedim zaten önceden eğer böyle bir yazı gelmişse o zaman bunun ön hazırlığınıda trafiğin daha önceden yapması gerekir otoparklarında lift makinası yada bir kanal yeri açarak gerekli takım taklavatıda orada bulundurarak vatandaşı mağdur etmemeleri lazım diğer türlü yasa saçmalaşıyor anlamsızlaşıyor..

en azından bir lift makinesi yada kanal olsa birde kaynak makinesi adam en basitinden bir usta bulur sadece alır gelir adam orda söker hatta orjinal egzosunuda takar hem araç sahibi mağdur olmaz hemde yasada adam gibi işler..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcolgecen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya abiler trafik subeden izin vermiyorlar ister kaynak makinasi getir istersen oksijen kaynagı götür diyor egsoz sökülüp resmi çekilmeden otoparktan cıkarmak için evrak vermiyor 2 gün önce yeni yazı gelmişş

2 gun once gelen yazı ne yazısıymıs bızde okuyalım ogreneleım.

mcolgecen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Wallaha abiler gürültülü egsozt diye 72 tl ceza yazıp aracı men etti baglanırken aracı baglama bana 2 gün izin ver söktürür getiririm dedim olmaz men arabayı trafiğe yollayamam dedi bagladı bugünde sözde izin kağıdı alıp aracı cıkaracaktımki 2 gün önce yazı geldi egsozu otoparkta söktürüp fotografı cekilecekmiş otoparktan ancak öyle cıkarmış ayrıca şimdi ögrendim 2 km lik yola 100 tl çekici parası yazmışlar cıldırmamak elde değil

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakinim ben sakinim
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu 2 gün önce gelen yazı neymiş bende çok merak ettim.. aracını direk nasıl men ettiki 1 hafta müddet veriyorlar eğer bu yazı gerçek ise o zaman film camlı araçlarda aynı yasaya tabii diye biliyorum filmli araçda direk men olur otoparkdamı filmleri sök diyicekler..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın üstündede warex var iyimi sesi kestim ama yemedi onda kumanda vardır dedi hem o olmasa bile egsoz kafasıda yasakmışş

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun..Nerde bağladılar?

ysnyldz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abart egsoz u orda ispirelle kesmek yada başka bir aletle kesip yada söktüğün taktirde izin veriliyor ordan çıkıp orjinal egsoz takılmış halde tekrar otoparka gelip çıkısını yaptırıyorsun onlarda emniyete bilgi veriyor yapılan işlem bu yeddi eminde otoparkcı arkadasım var bu sekilde yapılıyor yada emniyeten izin kağıdıyla son bildiğim sistem bu !
    YARZUMSİN
    YSNVTEC BEYKOZTEAM

white light - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadas pazartesı gununu bekle goztepedekı subeye gıt aracım baglandı ızın kagıdını verırmısınız sokturmeye goturecem de verıryorlar ole burda sok falan yok sıkma canını en fazla 1 gun daha arabasız olursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun..Nerde bağladılar?
    Bağdat caddesinde bagladılar .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı white light Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadas pazartesı gununu bekle goztepedekı subeye gıt aracım baglandı ızın kagıdını verırmısınız sokturmeye goturecem de verıryorlar ole burda sok falan yok sıkma canını en fazla 1 gun daha arabasız olursun
    Başka şubeden alabilirmiyim izin kağıdı warmı öyle bir imkan ?

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk cezada araba falan bağlanmaz benim bildiğim. Sana neden böyle birşey yaptılar anlayamadım.
    New Toy! - 41 AJV 325

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuşulan olay bu değilki yazı gelmiş deniyor konuşulan olay bu.. yani ortada resmi bir yazı var ise bizim burda bunu tartışmamızda bir o kadar gereksiz ve kaldıki yazının altyapısı olmadan yürürlüğe girmeside bir o kadar saçma dedim zaten önceden eğer böyle bir yazı gelmişse o zaman bunun ön hazırlığınıda trafiğin daha önceden yapması gerekir otoparklarında lift makinası yada bir kanal yeri açarak gerekli takım taklavatıda orada bulundurarak vatandaşı mağdur etmemeleri lazım diğer türlü yasa saçmalaşıyor anlamsızlaşıyor..

en azından bir lift makinesi yada kanal olsa birde kaynak makinesi adam en basitinden bir usta bulur sadece alır gelir adam orda söker hatta orjinal egzosunuda takar hem araç sahibi mağdur olmaz hemde yasada adam gibi işler..
    yazı mı gelmiş gözümüzün önünde söküp onaylatıcaksın diye ? ben öyle bir şey okumadım ?
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

white light - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcolgecen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başka şubeden alabilirmiyim izin kağıdı warmı öyle bir imkan ?
    baska sube deıl zaten goztepe ssk karsınındakı yoldan asagı ın bagdat caddesıne dogru zaten dırek karsına gelıyor trafık sube oradan alacaksın ozgurluk parkının dıbınde

Selamiçeşme
    Feneryolu, Kadıköy, İstanbul - Asya

http://www.yellowpages.com.tr/profil...Mudurlugu.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazı mı gelmiş gözümüzün önünde söküp onaylatıcaksın diye ? ben öyle bir şey okumadım ?
    Bütün konu bunun etrafında dönüyor zaten hepimiz bunun hakkında konuşuyoruz yazı gelmiş diyor arkadaş gözlerinin önünde sökülücekmiş ordakiler fotoğraf çekiceklermiş söküldüğüne dair

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı white light Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baska sube deıl zaten goztepe ssk karsınındakı yoldan asagı ın bagdat caddesıne dogru zaten dırek karsına gelıyor trafık sube oradan alacaksın ozgurluk parkının dıbınde

Selamiçeşme
    Feneryolu, Kadıköy, İstanbul - Asya

Kadıköy Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü | Feneryolu, Kadıköy, İstanbul - Asya, Türkiye | Polis | Yellow.com.tr | Selamiçeşme
    Abi bizde özgürlük parkının karşısındaki şubeyr gittik selamiçeşme aynı yerden bahsediyoruz yarın memur değişirse başka memurda şansımı tekrar deneyeceğim ?

berkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun.dün akşam caddede ne varsa motor-araba herkesi çeviriyorlardı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)