Benim yakin bi arkadasimda fiat 132 war fiat olmasina rağmen yürüyeninde çoğu parçayi bulamadik bizde uydurmak zorunda kaldik şimdi aracin yürüyeni lada vaz parçadan yana sikinti yasamazsin motoruda saglamsa seni yolda birakip masraf acmaz
Benim yakin bi arkadasimda fiat 132 war fiat olmasina rağmen yürüyeninde çoğu parçayi bulamadik bizde uydurmak zorunda kaldik şimdi aracin yürüyeni lada vaz parçadan yana sikinti yasamazsin motoruda saglamsa seni yolda birakip masraf acmaz
babamın doktor bi arkdaşında lada vaz vardı station wagon 1993 model yıllarca sıkıntısız binmişti
Yeşil Lada şu an bende.
Halil'den aldıktan sonra motoruna,yürüyenine vs. 2000tl para harcadım. Halil'den aldıgım rakamıda herkes biliyor zaten istersen aracı maliyetine sana verebilirim kafanda varsa öyle birşey görüşelim garajım olmadıgından satıyorum. Yapılması gereken sadece kaportası kaldı.
DRIVE2 adresine giriyorsun. sağ taraftaki markalardan altlarda olan ''Лада'' yı seçiyorsun. hayal dünyan şenleniyor..
![]()
birazcık ucuz yollu uğraşmalı serçe alırsan hem uğraşırsın hemde arabayı çözmüş olursun eline para geçtikçe arabanı çiçek gibi yaparsın zamanla hem kendinle gurur duyar hemde zewkle binersin hem bence tip olarak da çok şirin basarsın onu eline para geçer turbo yaparsın en olmadı satar şahin alırsın serçe önü açık ve zewkli bir araç bende düşünüyorm bitane![]()
SM PERFORMANCE
@ xcelboi, abi senin bej renkli siyah jantlı basık bir lada samaran var mıydı ?
Gidip arabamı yıkayıp aşık olmam gerek, yoksa Vaz arayışına gireceğim. Konuya bak, aşık edici cinsten.![]()
ARKADAŞLAR AYNI DURUMDAN BENDE MÜZDARİBİM BİZİMKİSİ MADDİYATTAN YANA SIKINTI YOK FAKAT PEDER BEYİANLAMIYORUM GARİPTİR ŞUAN ÜNİ 3. SINIF ÖĞRENCİSİYİM FAKAT SENELERDİR SÖZ VERİLEN ARACA KAVUŞAMADIM VE PSKOLOJİM CİDDİ ANLAMDA BOZUK DURUMDA ARTIK ANKARADAN FOCUSU KAÇIRDIM BİR KERE BURADA TAKILDIK BİR KAÇ KEZ DAHA GELMİŞLERDİ BURADA TAKILDIM YİNE FOCUSLA FAKAT BEN KENDİME HAS BİR ARABA İSTİYORUM PEDER BEYİN DEĞİL![]()
arkadaşlar şuan biraz birikmişim var 2000 liraya kadar vaz bakınıyorum ve gerçekten ciddi anlamda bulabilirsem direk atılcam artık sinir olmaya başladım bu duruma![]()
tavsyeleriniz herkes al yönünde çünkü telefon bilgisayar fiyatına araba alıyorsunuz ve bu araç şebelek bir araç benimde hoşuma giden bir tarz
ayrıca kuş serisi olmamasıda artı bir yön türkiyede kuş serisi kullanıcılarına pek pozitif bakılmıyor ( genelleme olarak anlaşılmasın )
nereden bulabilirim 2000 vs civarı sahibinden de hep sw var yardımcı olursanız sevinirim
konuyu hortlatmak zorunda kaldım yoksa yeni konu açacaktım iyiki aratmışım
kievde çok var bunlardanhatta krasnoarmeiskaya da makro market var amcam türk 25 sene olmuş geleli aksamı değişmiş , bi 520 si var bide lada sı var steyşın vagon abi dedim bu nedir adam abim sen bilirmisin buranın soğuklarında nasıl ısıtıyor bu melet taş gibi diğer dükkanlardan mal yüklüyorum getiriyorum dedi dondum kaldım
en son 4 lü ocağı açıp mutfaga yatak serip ısınmaya çalışıyordum
![]()
en sonunda aldırıcaksınız bir 2104 eğlenmelik Hellaflush yaptırtıcaksınız![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
BerkayKamaci
Yeşil Lada şu an bende.
Halil'den aldıktan sonra motoruna,yürüyenine vs. 2000tl para harcadım. Halil'den aldıgım rakamıda herkes biliyor zaten istersen aracı maliyetine sana verebilirim kafanda varsa öyle birşey görüşelim garajım olmadıgından satıyorum. Yapılması gereken sadece kaportası kaldı.
Lada vaz çok kullanma fırsatım olmadı topluyorduk sonra satma kararı aldım verdim aracı güven oto yu arayabilirsin bu konuda çok fazla önermiyorlar çoğu parçasında sıkıntı yok ama çamurluk tampon arka kısım aksamlarında baya eksik parçalar varmış dediğine göre ama güzel araç 1.5 leri arkadan itiş bide felaket makinalar
LAda ile uğraşacağına Swift tavsiye ederim, genciz, araba biraz da yakışmalı gence ...
Suzuki Swift SA 310 GL 1986 Model 3.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98390749
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)