User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
63 sonuçtan 58 ile 63 arası

Konu: Azerbaycan - Bakü Hakkında

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emekliliğin tadını çıkartmak için Azerbaycan'a gitmek biraz farklı bir düşünce tarzı. İçini karalar bağlamasın ama Allah gecinden versin ama o kadar uzun yaşıyacağının garantisi varmı. He deyince ailenin yanında olabilecekmisin. Maddi durum herşeyi süper 10 numara olabilir. Belki şehirde güzel olabilir ama ortam seni sarmazsa ha gayret sık dişini 10 sene yada 20 sene sonra ihtiyarlayınca (50 yaşındakileri tenzih ederim) İstanbul'a dönücez rahat edicez diye hayatının baharındaki 30-40 arasını gidip bilmediğin belkide sevemeyeceğin bir yerde geçirme riski var. Hayat sadece Bakü'deki sabah 8 akşam 6 mesai saatleri içinde geçmeyecek ki. Oradada sosyalleşmen gezmen tozman gerekicek. Senin hanım napıcak peki orada. Komşulara güne mi gidicek.

Bir kere en büyük şansızlığın İstanbul'da yaşıyor olmak. Belki başka bir şehirde olsaydın bu kadar koymazdı ama İstanbul'dan kalkıpta Dubai'ye bile gitsen adama koyar. 3-5 senede parayı vuracak kadar büyük bir iş olsa git oke ama 10 sene uzun bir zaman.

Tabi bunlar benim kendi saçmalamalarım. Senin için hakkında neyse o hayırlı olsun.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emekliliğin tadını çıkartmak için Azerbaycan'a gitmek biraz farklı bir düşünce tarzı. İçini karalar bağlamasın ama Allah gecinden versin ama o kadar uzun yaşıyacağının garantisi varmı. He deyince ailenin yanında olabilecekmisin. Maddi durum herşeyi süper 10 numara olabilir. Belki şehirde güzel olabilir ama ortam seni sarmazsa ha gayret sık dişini 10 sene yada 20 sene sonra ihtiyarlayınca (50 yaşındakileri tenzih ederim) İstanbul'a dönücez rahat edicez diye hayatının baharındaki 30-40 arasını gidip bilmediğin belkide sevemeyeceğin bir yerde geçirme riski var. Hayat sadece Bakü'deki sabah 8 akşam 6 mesai saatleri içinde geçmeyecek ki. Oradada sosyalleşmen gezmen tozman gerekicek. Senin hanım napıcak peki orada. Komşulara güne mi gidicek.

Bir kere en büyük şansızlığın İstanbul'da yaşıyor olmak. Belki başka bir şehirde olsaydın bu kadar koymazdı ama İstanbul'dan kalkıpta Dubai'ye bile gitsen adama koyar. 3-5 senede parayı vuracak kadar büyük bir iş olsa git oke ama 10 sene uzun bir zaman.

Tabi bunlar benim kendi saçmalamalarım. Senin için hakkında neyse o hayırlı olsun.
    19-31 yaş arasını ben gerçekten dolu dolu yaşadım son 1 senedir artık evden çıkmıyorum gitme kararımdaki en büyük etken bu açıkcası doydum ben artık buralara burada kıçımı yırtsam kuramayacağım bir iş fırsatı sunuluyor. Yani bahar kısmını ben burada fazlasıyla doldurdum

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Koray chef yanında eyvallahta ben ailemle yaşıyorum yani chefte bitmiyo olay.Sen ne dersen de geçiçi süreliğine bıcokkez blunmus olsanda..ormanda counter oynasanızda.

kalıcı olarak gitmek bambaska olay. cok iyi dusun.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın whatsuptan yaz bro
    Tango-1 never dies.

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanında Bakü'de çalışan bi çift vardı tanıdığım... O baya baya anlatmıştı..
    Aklımda kalanlar ise çok pahalı yerlerinin olduğuydu.. Hatta bi hevesle yeni işe başladığında yemekleri o ısmarlamış 4-5 Kişiye...
    Yedikleri şey de pizza + kola bı kac tane de tatlı... Hesap 200 TL'yi geçmiş mi ne... Bir de sınıf farkının çok olduğundan bahsetmişti.
    Şehrin aşağısında kalan alt kesimin yaşadığı yerlere duvar filan çekmişler şehirden görünmesinler diye filan...
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok rahat edersin abi. Ben gittim ordan biliyorum. Harbi para kesersin. Benim çalıştığım şirket'in şantiyesi var Bakü'de. Adamlar paraya para demiyor. Çiğ köfte falan herşey var sıkıntı yok. Tek sıkıntı ise Herşey rüşvetle dönüyor bu bir ikincisi ise Yasamal diye bir ilçesi var Bakü'nün oraya sakın gitme. Her gün kavga, gürültü, yabancılara laf atmalar (Türk falan farketmez), Kızlara sarkmalar falan. Bakü'nün varoşu denilebilir. Ama onun haricinde çok kalite bir yer. İmkanım olsa iş teklifi falan çıksa gerçekten giderim.
    New Toy! - 41 AJV 325

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)