İmamdan satılık otomobil
İmamdan satılık otomobil
Valla bizim peder doktor titizin önde koşturanı. Hindistandaki inek muamelesi yapıyor. Bütün doktor arkadaşlarıda (benim tanıdığım) temiz bakarlar araçlarına ama her doktordan da alınmaz![]()
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
doktor diince akla efendi süren patinaj çektirmeyen 90 ı geçmeyen kurallara uyan kişi geliyo çoğu kişinin aklına.. yanlışım varsa düzeltin![]()
Doktor akrabam doktordan araba alınmaz bazen acil telefon geliyor lambur lumbur basıp gidiyoruz diye kendi söyledi.Doktor olmak aracı kazasız boyasız yagı düzenli değişmiş ısıtılıp yola çıkılıp soğutulup stop edilmiş,yıkamaya hızlı gidildiyse disklerine hemen su tutulmamış soğuması beklenmiş .... Hadi ordan yatabiki temiz bakanı vardır illaki o ayrı.
Dokturu bilmemde bayandan şahane 2. El aldım ben ilk sahibiydi ve geçmişi en temiz en bakımlı arabamdı![]()
.
hele bir de doktor bayansa.. kadın kendine bakmıyor bıyıklı bıyıklı geziyor, bir de arabaya mı bakacak![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Valla ben dr'dan boyasiz sıfır masraf bal dök yala model ep3 type r aldım çok memnunum Allah ondan razı olsun insan evladıymış kıymetini bile bile senelerce kullanmış
Doktor vaaaarrr Doktor varrr
M3 misali![]()
Doktorların araçları genelde yetkili servis dışına çıkmıyor..
Araçlarının kozmetiğine önem verdiklerini görmedim ama ses duysalar direk servise..
Bir de evden işe işten eve gidip geliyorlar. O yani..
Ha bir de Dr.Selim var![]()
bi ara 106 almaya nasiplendim satan adamın babası doktordu, adam arabayı göstermeye babasıyla geldi![]()
Adam işini bırakıp hastane üstüyle gelmişti mahalleye..
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
bikactane ilandada doktor degiliz ama hastamiz coook seklinde baslik gormustum aklima geldibazilari gercekten meslegi ile ilgili gercekten takintili. otelde bellboyluk yapiyorum suan meslek olarak. cerrahi kongresi vardi yakin zamanda gelenlerin hepsine allah gibi tapiyorlar zaten. ayse hanim hosgeldiniz valizler icin yardimci olayim isterseniz diyorum. ne cevap dese begenirsiniz. ol tabi ama ayse hanim degil;doktor ayse hanim diyo
seytan diyor sik oracikta girtlagini
![]()
vala lafına bsy diemem ama abim ve babam doktor.babamda tam 16 yıldır av için kullandıgı toros var.iddaa ediorum tr de o kadar temiz torosu hiç kimse gormemiştir.1 sfrde yolda bırakmadı.abimde aynı sekilde doktor oda arabasına hiç kimsenn bakmadıgı sekilde bakar kullanır vs.genelleme yapmayalım lütfen.gerci kaide bozulmaz ama dediğin gibi bir doktor komsumuz var asla bakmaz arabasına
![]()
işte geçmişten bugune cıkarmıslar bır kac tane soz herkes onu kullanyor sonrada araba temız oluyor![]()
o işin b.ku çıktı yemin ediyorum yageçen pederle bi alfa romeo baktık bana model yükseltmek için... doktordan mış... bagajdan yemin ediyorm steteskop falan falan çıktı bunu yapan da babamın yıllardır arkadaşı galerici adam göz boyucam diyede bukadarı yapılmaz !!!
SM PERFORMANCE
Valla bizim modelci bi abimiz var E200 Komp arabası var. Genelde Hezarfene öğlene doğru gelir sabahtan visite yaptığı için. Adam prof. ve hoca aynı zamanda. Bi gün normalden 1 saat önce geldi. Uçak sesinden normalde araba sesi duyulmaz ama ben lavoboda düşen uçağın motorunu temizlerken yanımdan geçen arabanın sesi garip geldi. Çıktım baktım abimiz gelmiş. Arabanın yanına gittim abi arabadan ses gelio bi çalıştırsana dedim. Bişey yok yaw hava güzel kaçırmiim diye sıkıştırarak geldim Köyün içinde gelmeye başladı dedi. Kasiste altını vurdum heralde bişey sürtüo dedi. Abi sen bi çalıştır dedim. Bi çalıştırdı araba şakır şakır yatak sesi yapıo. Abi çekici çağır bu motor ölmüş haberin olsun bu yatak sesi dedim. Zaten yağ kokusu var. Alta bi eğildim karterde koca bi yarık. hafif yağ damlıo ama yerde başka yağ yok. Düşünüyorum pompa çalışırken bütün yağ pompa durduktan sonra dökülür. Sonra anladık köyde durmuş fırından atıştırmalık bişeylerde almış. ABi ışık yanmadı mı diyorum bi ışık yandı kırmızı ama anlamadım devam ettim dedi. Bu da doktor
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)