ellerinde steteskop butun hafta araçlarını dinliyorlar heralde![]()
Honda Integra 1.8 1991 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 101060893
Bende bunu anlayamadım... Matbaadan satılık araç
doktorun arabayı ihtiyac olarak kullananı çok kötü... ama doktorun arabayı zevkle kullananı yani bizler gibi araba meraklısı olanlarınki ciddi anlamda temiz oluyor bir doktorumz var adamın arabasını ilana koyduklarında bir günde 10 kişiye yakın insan geldi adam muayenelerini yapamayacak kadar yogunlastı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
walla o bitek doktorlarda yok bence ben arabamı satarken bir avukat aramıştı ola dediğimde ben avukat sülayman gündoğdu demişti bu ismi unutamıyorum bende daha sonraki her konuşmmızda da aynısını yapmıştı bu arada arabayı eşine değil de sevgilisine almıştıbu arada doktor tanıdığım abilerim var inanın hiç birinin arabası alınmaz leş ötesi
![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
bayandan temiz alınmaz valla.araçta kendim şahit olmuştum orta yol ayrım banketler olur kız arkadaş dar döndün üstüne çıkıp indik durmadı bile devam etti birşey olmaz arada sırada yapıyorum ben dedi![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
motorcudan yada ustadan yazsa çekici gelmez herhalde doktor daha iyi bakıyor arabasına daha çok anlıyor arabadan![]()
aynen bayandan temiz biraz zorda doktardanda anlamam pek ama benim polis arkadaşım var sürekli ilanını ben koyuyorum sahibindene başlıgıda memurdan yazdın mı? walla 2 hafta demiyor satılıyor araba bende bunu çözemedim..
gariban 106 gti....
toparlarsak
"doktordan temiz" ve "bayandan temiz" diye birşey yok, bildiğin şehir efsanesi.
tabiki 100 binde 1 tane çıkabilir o da bize denk gelmez zaten.
hele bayan doktordan temiz.... aman aman kaç ordan.
bu tip vakalar bizim insanımızın psikolojik takıntısı gibi
gerçek ve piyasa gerçeği var bence
diyoruz ama memurdan-doktordan araba almak isteyen yokmu? vaar
yani "doktordan" yazınca gerçekten işe yarıyor malesef
o da biliyor leş aldığını ama genede alıyor, tuhaf
aynı yakıt ekonomisi yaptıran mıknatıslar "pardon yaptırmayan" para tuzakları gibi
yıllardır var ve hep satar, niye ?
adam almadan önce çevresine 1000 kişiye sorar
cevap hep olumsuzdur ama gider gene alır amk !
hastanede çalışıyorum ve çalıştığım bölümdeki doktorlarla abi kardeş gibiyizdir. arabadan anlamazlar ben ilgilenirim. ewi en uzak olan günlük maximum 10 km yapıyor.en ufak tık duysalar gelip bu ses ne hemen yaptıralım derler.![]()
Bu duruma söylenecek tek durum var benim için hani ülkemizde iyi bir mesleğin var sa bunu' da işte ben doktorum aracım şöyle temiz böyle iyi gibi ifadeleri sıkca görebiliyoruz.
Sorsan aracın son susturucu nerede bilmezler. Kısacası mesleklerini mal alıp satarken ifade sorsan da sormasan'da söylüyorlar.Hava mı yapıyorlar ne yapıyorlar çözemedim gitti.
Doktorsan doktorluğunu bil kardeşim!
artık okumuş etmiş..
üniversiteden bile var.. ne diyossuunn??
Peugeot 206 1.6 XSI 2000 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 101589552
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Ağır şekilde eleştiriyorum ben mesleğiyle araba satanları.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
bende ilan aççam arabam olunca. şak şak co dan satılık diye. heyallahım.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bazıları çok temiz oluyor eniştem de doktor adam 2006 yılında 0km astra aldı 6 seneyi geçti km hala 20 k da![]()
PROJECT01 GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)