allah acil sifalar versin tanisikligimiz vardi murat abi ile ikiler hondada muhabbetimiz olmustu birkac defa.. tekrar gecmis olsun..
allah acil sifalar versin tanisikligimiz vardi murat abi ile ikiler hondada muhabbetimiz olmustu birkac defa.. tekrar gecmis olsun..
Şimdi aradım konuştum, çok şükür büyük birşey yok ama tabii kırıklar, zedelenmeler mevcut. Sesi doğal olarak yorgun geliyordu ama büyük bir tehlike yok çok şükür. Burdan da tekrar tekrar çok büyük geçmiş olsun Murat Abi'm, umarım en kısa zamanda toparlanır, iyileşirsin.
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Büyük geçmiş olsun Murat abi. Allah acil şifalar versin.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
cok gecmıs olsun umarım en kısa surede ıyıleşır murat abı
www.honda-tech.com
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin..
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Kendisini tanımasamda allah acil şifalar versin. Eğer verebileceğimiz bir yardım var ise bana ulaşın abi.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)