Eskilerden gelen bi moda gibi bisy bu bitek sahincilerle alakalida degil hala pugcularda hondacilarda bile goruyorum..
Eskilerden gelen bi moda gibi bisy bu bitek sahincilerle alakalida degil hala pugcularda hondacilarda bile goruyorum..
Tofascılara apachı dıyen ınsana seslenıyorum gecmısıne bakmasını onerırım ve tofasda soforlugu ogrenmekte bı ayrıcalıktır![]()
BKNZ: Cidden Dayanamıyorum Artık konusuşu konuları açarken lütfen başlıkta bilgilendirme olsun biraz neden!!!!! hep böyle bi hayata isyan falan geliyor aklıma direk buda benden olsun
2008 | NEDEN | IBRAHIM TATLISES | WWW.KHAMIS.TK - YouTube
Hepiyle beraber direkyonu cevirirken agizlarini acarlar! Ben asil ona anlam veremiyorum ne yazikki![]()
bbm pin :2B244451
Geçen dur kalk yaparken mercedes c kasada bir hatun da sol cama yatmış sol el direksiyonda ama sağ elin olması gereken yerdeaynı durum.Yapan her model de yapıyor bunu ama rahat olduğunu idda etseler de bence rahatsız
Sırf şahinciye laf atmak yanlış olur.
Olayın özeti
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
hayatında hiç ss kullandın mı bilmem ama şu yazdığından kullanmamış olduğunu çıkarıyorum. ss lerin gidon mesafesi yere yakındır ve otomatik olarak uzanmak zorunda kalırsın. oda belin çukurlaştırılmasını sağlar. isteyerek olan bir şey değildir. ayrıca ss ler için en sağlıklı oturuş pozisyonudur.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Yaav bizde mercedeste yatırıyorz koltugu ama rahat edicek şekilde gidipte tee dibe getirmenin anlamı yok her zaman relax mod rahat rahatyani alışkanlık rahatlık meselesi
Şahincilikle ferraricilikle bi alakası oldugunu düşünmüyorm
![]()
koltuk değil şezlong![]()
Kullananda sorun var arabayla alakası yok. Benim doğanı arkadaşa veriyorum koltuğu en arkaya alıp yatırarak kullanıyor. ama direksiyona ben geçtiğimde Koltuk sırtı dik konumda koltukda ayağım debriyaja tam bastığımda kırık kalıcak şekilde ayarlarım rahatlık meselesi![]()
Bende direkten biraz arkada kullanırım genelde , basık arabayla tümseklerden bozuk yollardan geçerken Kambur Spec tabiki
Bir abimiz koltuğu en sonunda kadar yatırıp(arka koltua kadar neredeyse) en önüne otururdu kambur spec , ara gaz verirken eli kafası heryeri ayrı oynardı ama fenomendi çok eğlenirdik![]()
Bende hemen hemen anlattığınız şekilde kullanıyorum boy:1.87 kilo .136,5
ama ben kendimi bildim bileli fordumuz var ve fordların oturuş pozisyonu zaten bayağı bir aşağıda kartal aldım bi garip oldum kafam tavandan çıkacaktı neredeyse aldığımın ertesi günü gittim koltuk ayaklarını kestirdim koltuk en geride ve direğin altına kadar yatırırdım koltuğu mecburen alışkanlık ..
şimdiki fordumda durum daha vahim yayıldıkça yayılası geliyor insanın onunda koltuk ayakları kesik koltuk biraz yatık ve en geride ama ben asla kambur oturmam hep yatış pozisyonundayım alışkanlık işte![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)