Senden snra 2 el daha değiştirdi o araba :) 12 bin istiyolar
Printable View
gecmıs olsun sevındırıcı haber .
cok buyuk gecmıs olsun ..gectıgıne ınanın cok sevındım : )
Geçmiş olsun kardeşim.Allah tekrarını yaşatmasın.Sağlıklı,mutluluklu uzun ömürler diliyorum.
Geçmiş olsun, hastalıgı yenmenize sevindim. Tıp artık ilerledi kanser tedavilerinde artık yüksek sonuç alınıyor. İnancını yitirmemen gerekiyor zor günler elbet olmuştur ama şuanki mutlulugun buna deger bence.
büyük geçmiş olsun sağlığınıza kavuşmanıza sevindim, sağlıkla mutlulukla :)
Canınızı sıkmayın yeter. Kız arkadaşım da kalın bağırsak kanseri. Biz hiç konuşmuyoruz o hastalık mevzusunu. İkimiz de gayet sağlıklı şekilde devam ediyoruz günlerimizi gün etmeye. Bu tür hastalıklarda önemli olan moral. Sürekli ben hastayım, diğer insanlardan farklıyım tarzı düşüncelere kapılırsanız, sağlıklı bile olsanız psikolojik olarak hastalanırsınız zaten. Hatta kız arkadaşıma doktorumuz, en sevdiği yiyecek olan çileği bile yasaklamıştı ben serbest bıraktım. Kısıtlama ve hasta psikolojisine girmemesi için. Şuanda son testlerimiz, tahlillerimiz de beklenmedik şekilde iyileşme gözlemlendi. Kendinizi kısıtlamayın, moralinizi yüksek tutun yeter. Allah acil şifalar versin.
Edit: Sonradan gördüm, hastalığı yenmenize çok sevindim. :)
tekrar çok geçmiş olsun gercekten cok sevındım senın adına
Buyuk gecmis olsun, inanin cok sevindim :)
cok gecmıs olsun saglıgınıza kavustgunuza sevındım
her seyden once saglık allah dusmanımın basına vermesın
Allah bol şifa versin güzel haber hayata pozitif bakman dileğiyle :)
Çok büyük geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın.
çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
Abi boyundaki şişlik tam nerde oluyor ? Benim boynumun sağ tarafında fındık büyüklüğünde hiç büyümeyen agrısı sızısı olmayan bi beze gibi bişey var. Kaşıntım ateşlenmen hiç bir şekilde yok şu an konuyu okuyunca tribe girdim.
geçmiş olsun
Hadi geçmiş olsun güzel kardeşim. İnan çok sevindim.