kardeşim kadar yakın bi arkadaşım yakalandı 2sene önce 6aylık bi kemoterapi gördü şuanda turp gibi için rahat olsun
ama hala laf açıldığında konuşuyoruz legen kemiğinden ilik örneği almak totodan kan almaktan kötü dio![]()
kardeşim kadar yakın bi arkadaşım yakalandı 2sene önce 6aylık bi kemoterapi gördü şuanda turp gibi için rahat olsun
ama hala laf açıldığında konuşuyoruz legen kemiğinden ilik örneği almak totodan kan almaktan kötü dio![]()
çok geçmiş olsun. annem meme ca evre 4 dü başladığında.. beyin akciger karaciger böbrek metasraz yaptı. 8 kür kemoterapi ve bir okadar da herceptin gördü. şimdi ağızdan xeloda tedavisine devam ediyor. kan nakli yapıyoruz ara ara..
o bile bu konumda atlatmaya başladı.
zor bir süreç ama kısa sürede atlatabileceğin bir konu canını sıkma çok geçmiş olsun.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
onemli birsey yazicam
dun aksam eski bir arkadasim bize ugradi
esi ne lenfoma gibi bir tehis konmus hemen kemoterapi onerilmis hemde birkac doktor tarafindan .
bu karari pataloji raporuna bakarak veriyorlarmis.
fakat bu rapor ciktilarini bir suru yere gostermisler
bir meshur patoloji uzmani bayan doktor ciddi olarak detayli inceleme yaptiktan sonra aslinda kanser olmadigini bilmem ne versiyonu oldugunu kemoterapiye girilmemesi gerektigini soylemis.
simdi bayan arkadas saglikli
bir kac operasyon gecirmis ama kemoterapi gorseydi daha kotu olacakti.
bende gecen sene cok ciddi saglik sorunlari yasadim ve sistemi yakindan gorme imkanim oldu.
asla detaylara inmeden karar vermeyin
Arkdaslar konuyu açalı neredeyse 1 yıldan fazla oldu..
Şu anda çok şükür iyiyim sağlıma kavustum diyebilirim.Sadece göğüs boşlugumda mm rik lenf nodları kaldı onlarda su anda reaktif zararsız ..
Çok zor günler geçirdim 6 kür kemoterapi aldım,kemoterapi zamanlarını hatırlamak bile istemiyorum..Daha sonra 17 gün radyoterapi tedavisi gördüm ..
Lütfen sağlınızı çok dikkate alın kendinizde bir farklılık zihinsel veya fiziksel belirtiler, oldugunda lütfen gidin doktora arastırın peşinde kosun..
Sadece kaşıntılarım var diye 6 ay kadar oyalandım tabi o sırada coktan baslamıs hastalıgım önemsemedim..
Doktor kansersin dediğinde neredeyse sonuna gelmiştim 4 evreli olan hastalığın neredeyse son evresıne kadar gelmiştim evre3b ..Heryerimde kanser tümörü vardı..
Ama vazgeçmedik pozitif baktım herseye inandım şu an sağlığıma kavustum..
Kim okuduysa bu konuyu kim bi geçmiş olsun dediyse Hepinizden ALLAH binlerce kez razı olsun..Düşmanımın basına böyle bir hastalık vermesın..
Sağlıcakla kalın..
kardeşim allah şifa versin , geçen aklımdan geçti bu konu gerçekten uzun zamandırda yazılmayınca konuya bende dillendirmek istemedim yeniden.kendine dikkat et
Çok büyük geçmiş olsun , hayat bazen iyisiyle kötüsüyle geliyor , en küçük şeyde canımız yanıyor umarım hayatta bi daha herhangi bir kötülük yaşamazsanız
çok çok geçmiş olsun kardeşim her şeyin yolunda olmasına sevindim.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmaşın..
iyileşmenize çok sevindim her zaman pozitif olun sağlıcakla kalın.
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
Geçmiş olsun kardeşim mazdayı bende sevmiştim.
kardeşim allah acil şifalar versin.arkadaşların dediği gibi moral konusu çok önemli.
bu tedavi sürecinde yardımcı olabileceğimiz bir durum olursa hiç çekinme olur mu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)