kardeş geçmiş olsn
moralini yüksek tutmaya devam et
yediğin içtiğinede yine dikkat etmeye devam et bir süre daha
cok sevindim.
kardeş geçmiş olsn
moralini yüksek tutmaya devam et
yediğin içtiğinede yine dikkat etmeye devam et bir süre daha
cok sevindim.
Gecms olsun kardesim. Rabbim yar ve yardimcin olsun
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Cok gecmis olsun babamada ayni sekilde 1 yil once kanser tesisi kondu cok sukur hersey suan yolunda moral en onemlisi bana kalirsa
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Kardeşim bununla atlattığına şükür. Çok sevindim iyileşmene. Yaşın genç moralde iyiyse insanın atlatamayacağı sorun yok.
Geçmiş olsun .
Geçmiş olsun..Seninle yazışmıştık. Gördüğün gibi bütün sıkıntılı günler geçip gidiyor. Hayat denilen böyle birşeydir. Şimdi kendine çok dikkat edicen. İçki Sigara Gece alemi, Reina, Bar, Pavyon, yasak, Şaka yapıyorum şaka. Herşey gönlünce olsun.
Allah bir daha böyle sıkıntıları kimseye yaşatmasın..
Allah kimsenin başına vermesin, gelmiş geçmiş olsun
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
cok gecmis olsun kardesim Allahtan acil sifalar dilerim.zor bir donem gecireceksin fakat bunun olumlu ve sorunsuz gecmesi senin ve ailenin elinde. basta moral ile ilk adımı atıcaksın, tıp ile devam ederken tıbbın en buyuk yardımcısı olacak adımda ailenin ozeni olacak.bu ozenin en onemlisi titizlik hijyen olacak.senin kendini cok iyi koruman gerekecek.ama inanırsan ustesinden rahatlıkla gelirsin.cok detaylı dusunulmesi ve hareket edilmesi gereken bir donem olacak sıkma kendini ve dogru olan seyleri yapmaya gayret et. beslenmeni ihmal etmezsen zorlarsan kendini direncin yuksek olur ve komplikasyonların ustesinden daha rahat gelirsin...anlatacak cok sey var.. aklına takılan seyler olursa sorabilirsin.
Geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin, yalnız bu hastalık bitiyor ama hayatını da bunun riskine göre düzenlemen gerekiyor, düzenlemekle neyi kast ettiğimi anlamışsındır.
geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun,çok sevindim gerçekten iyi olduğunu duyunca
Önce hastalığı okudum. Sonra iyileştiğinizi okudum çok ama çok mutlu oldum. Allah herkeze şifa versin
çok büyük geçmiş olsun, iyileştiğinize çok sevindim.allah tüm hastalara acil şifa versin...
///MPower
Iyilesmene cok sevindim, artik kanser caresiz, amansiz bir hastalik degil. Cok gecmis olsun.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye