Acildi sistem galiba biz 2-3 kisi baktik ben narlidere acemi malatya usta
Acildi sistem galiba biz 2-3 kisi baktik ben narlidere acemi malatya usta
İzmir Foça Jandarma Komutanlığı Yedek Subay Komando hayırlı uğurlu olsun..
If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.
Burt MUNRO
bizim arkadaşa da tekirdağ çıktı nasıldır ?
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
İlk Katılışını Yapacağı eğitim merkezi:1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
MANİSA
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği:39'uncu Mknz. P. Tüm. 50'nci Mknz. P. A. 2'nci Mknz. P. Tb. Kışla Hiz. Tk. K.lığı
KIBRIS
jandarma il diye çıktı
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
O kdr adamiz hic mi denk gelen yokjandarmalar bol bol nobet sizi bekliyor baskada pek bi sorumlulugunuz yok
sonunda öğrendik
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı PİYADE
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Top. ve Füze Okl. K.lığı
POLATLI ANKARA
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2012
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 95'inci Zh. Tug. 1'inci Mknz. P. Tb. 3'üncü Mknz. P. Bl. K.lığı
MALKARA TEKİRDAĞ
arkadaşım 1 saat önce haber vermişti bende şimdi girebildim siteye....
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İL J.K.LIĞI/MERSİN
MERSİN İÇEL
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Aralık 2012
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/MERSİN
MERSİN İÇEL
usta birliği tekirdağ olan arkadaşlar toplanalımarabalarıda tekirdağlı ark. ların garajlara çekeriz artık
![]()
Artık usta birlikleri de mi önceden belli oluyor?
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
sanırım beykoz tekirdağa yolladıpaşabahçeden bir arkadaşımda tekirdağa düştü
![]()
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İkm. Mly. Okl. ve EM K.lığı
KÜÇÜKYALI İSTANBUL
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2012
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İkm. Mly. Okl. ve EM Loj. Des. K.lığı Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı
KÜÇÜKYALI İSTANBUL
DİKKAT En geç 12 Aralık 2012 günü mesai bitimine kadar İkm. Mly. Okl. ve EM K.lığı (KÜÇÜKYALI/İSTANBUL) NA KATILINIZ.
doğuştan araba manyağı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)