Orhan abi var skoda standında orhan güney
Printable View
Orhan abi var skoda standında orhan güney
eskiden bilet geliyordu ediyordu o da yok artık
peah:D
Birazdan yola duhul olacağım :D
Gidersem yaparim,iyi fikir.havyar falan kaca kilosu/grami bu devirde,yere dokuluyor...
Ne gerek var viaypi gunu falan,ezik isi. Sahsina munasir yap otosovu kardesim,namin yurusun.
Ayagima gelmeyen otosova helikopterimle gidip benzin yakamam,agaoglu gibi fakirler gitsin helikopterle otosova,zaten lpg liymis,her piste almiyorlarmis adami!
sen mi büyüksün 997TT?:D
Benim yazimin maksadini ve anlamini istedigin gibi kibire cekiyorsun,sorun yok.
Ben yapinca mi oldu?
Af olucak sebeb olsa,alasini yaparim. Once anla beni,sonra yargila...
"evet ben böyle söyledim ama şunu şunu söylemek istedim, yanlış ifade ettim/yanlış anlaşıldı" demek çok mu zor?
ki o yazının "başka" anlam taşıyacak hali yok.. halk günü nedir ya.. dikkat edin azıcık konuşmalarınıza..
Gereksiz gerginlige gerek yok beyler vip gunu gibi degildi bende gittim bende benzer fikirdeyim vip gunu yapmayin normal gun olsun o halde ....
Olay burda aa fakirrr aa haalllk falan gibi bir alt ust mantigi degil ama Vip gunu olarak ayirdigin gunde standlara girisi engelleyecek guvenlik koyma geregi duyuyorsan ozaman vip gunu degil demekki ;)
Yoksa bende vip bir adam degilim benimde ne isim var orda ...
Ben vipim beni çağırmadılar, çok bişey kaybetmemişim o halde :)
10 yaşındaki çocuk bile okusa benim anladığımı anlar. Evet belki VIP günü konusunda farklı beklentileriniz vardı yurtdışındaki premierler tarzında olmasını bekliyordunuz ama burada olmaz o işler bunun farkında olmanız gerekirdi. Talihsiz mesaja gerek yoktu bu ortamda. Kendi arkadaş ortamınızda bunu dile getirip gülüp geçebilirdiniz.
Diğer üyelerde sizin bu çıkışınız doğrultusunda söz hakkı aldılar olay bundan ibarettir. Empati kurarsanız sizde karşı tarafı daha iyi anlarsınız.
"vip günü değilmiş halk günüymüş" tanımlaması yanlış ama buğra.. tepki verenler abartmış oluyor lafı eden yanlış konuşmamış mı oluyor.. sen böyle deme bari yahu..
cuma günleri halk günüdür. Tüyap hipermarketleri..
1001 beygir Bugatti'den Evkur'un sahibi sipariş vermiş 1 adet