Hepimiz viaypiyiz hacı :D
Sagol kanka valla, çok makbule geçti :)
Printable View
Iyıde,yazdıgımın anlamına kıbır ve gunahı ılıstırıp,ustune lpg-fakır gıbı susler yaparsan,sen ne dersen de hocam...
Kı LPG cıyım ben,ısım bu ayrıca...
Bırı yorum yapıyor,ustune dosenılıyor,ben kat cıkınca,kacak kat cıktın denılıp tepkı gosterılıyor ;)
Neyse;Sanırım "Herkes" ne demek ıstedıgımı anladı insallah...
Kendi yaptıklarını tartışmanın başından beri sürekli birilerine yüklüyorsun. Kusura bakmayın onu demek istemedim demek senin için bu kadar zor işte. Laptop açmak zorunda kalmanı sonuna ünlem koyup benim üzerime yüklemen, kurduğun talihsiz cümleyi seni tanımayışımıza bağlaman vs vs
En başta yazdığımın (kibir en sevdiğim günahtır) kanıtıdır 5 sayfadır kusura bakmayın yanlış anladınız diyememen.
Burası sadece senin yazdığın Buğra'nın okuduğu bir forum değil.
Gereksiz bir yaziyi neden yazayim?
Senin yanlis anladigin konuyu,ben duzeltirim tabide,onyargini duzeltemem 5 sayfada.
Haksiz yere yargilasam seni,kibir ve gunahi ilistirip,diger uyelerin yanlis yazilar yazmasini saglasam,ustune af dilermisin?
Benim zor olan yok,Allah zorluk vermesin...
997TT yi forumda yazdiklarindan taniyorum sadece . VIP - halk icin yazdiklarini baska yerlere cekmek hos degil ..
Bmw neden konsol degistirmez yahu . Tum modelleri hep ayni .
Artik ortak parca heryerde malesef :(
1 serisi ile 6 serisinin medya kumandalari cok benzer...
Gectigimiz aylarda bimmerfest te yeni m5 & m6 incelemistim . Gorsel olarak mukemmeller ancak interior yine ayni . En azindan bu tarz modellerde farkli seyler kullanilmali .
tamam 1-2-3 serilerinde bunlar yapılsa anlarım biraz bu tarz araçlarda biraz daha farkındalık yaratılmalı..
edit:2 yazdım diye atlamasın bazıları 1 serisinin coupe/cabrio'su. yolda geliyor..
ak gitmedim gitmeyecemde :D ben eski golfümle mutluyum
uyanabilsem gitcektim :D :D :D :D
Uzun süredir yeni nesil hiç bir araçda ruh yok.. fabrikasyon fason üstün körü şip şak yapılmış üretimler.. Çoğu markalarda interior ya aynı ya benzer hatta exterior bile çok benzer biri biraz ufaltılmış oluyor biri biraz büyütülmüş tasarımda extrem bir şey yapmaya tenezzül bile etmiyorlar.. premium halk markaları %90 ı böyle araba tutkunu sevdalısı ve anlayan farklılık arayan insanlar için gerçekden çok sıkıcı.
özür dilemek bir erdemdir, içten samimi bir özür kimseyi küçük düşürmez düşüncesindeyim.
burada sadece "yanlış anlaşıldıysam" die eklemeniz hatanızdan dolayı değil, yazdığınıza fazla anlam yüklendiğinden dolayı olabilecek 5 sayfalık uyuşmazlık için olduğu anlamına getirilebilir!
kii hepimiz yanlış yapar, kimi zamanda yanlış anlaşılabiliriz ama en önemlisi büyük olarak sizler buradaki bir çoğumuza örnek olarak, özür dilemenin, teşekkür etmek kadar kolay ve pozitif birşey olduğunu göstermeniz gerektiği düşüncesindeyim :)