Var var. Her modelden koymuslar birer tane, F12 de var.
Printable View
Vardı,hatta arka koltuk kafalıkları ekranlıydı :(
Ferhat bıle sıkayet edıyordu ıscılıgınden...
Kafalıkta ekran ve FF, ziyan etmek sadece bize özgü değilmiş demekki :)
Gtr getırmelerı ıcın servısalt yapısı gerek,beceremedıler! Resmı gelse,3 mıslı satılırdı...
Malesef oyle,yakından gorun,şok olun!!Tam ziyan...
Bu arada gercekten fuara getirdiğin aracın kapısını kitlemek nedir yahu ???
bu sene vipte bile s8 in falan kapısını kitlemiş elemanlar çağırdım açarmısın diye birde surat yaptılar
firmalar neyin kafasında ne yapmaya çalışıyor hiç anlamıyorum
ayrıca şu arabaları çevirme huylarına ayrıca sinir oluyorum
en sorunsuz rahat gezdiğim porsche idi herzamanki gibi
Abi cahillik falan değil de bazen mecburiyettir.
Cumartesi PAzar fuarda görevliydim , fiat alfa lancia jeep te
Bütün araçlar açıktı hatta insanları binmeye teşvik ediyrduk fakat pazar günü öğle saatinde kitledik bazılarını.
otomatik vites aracın vitesini zorla değiştirmeye çalışan , teyp tuşlarını söken, içine çocuğunu oturtup aracın içinde tepinmesine izin verenler mi dersiniz
Grand Cheeroke SRT8 in süet koltuklarının alini , dokunmatik ekranının , tuşları kopmuş navigasyonun halini görseniz sizde kitlerdiniz.
Herkes buradaki kadar kaliteli deil sokakta , gönül ister ki it köpek doluşmasın araba tutkunları gelsin içine binsin incelesin.
Gözümün önünde ve hostes kızın yanında geçen muhabbet , fuarda iki erkek kavga ediyor kendi aralarında :
ERkek1:
yaaa senin a...k... araba araba araba *** var karılara bakalım yürüüüü
Erkek2 : la dur a..k çocuğu biraz araba bakim şu alfa fito ya falan binim sonra gider karılara bakarız.
Ne yazıkki kelimesi kelimesine gerçek bu konuşma
Memlekette ayımı yok...:)
Opel Adam hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? İnceleyen varmı ?
Dün dolaştım ben de.Megane RS,Toyota GT 86 ve Mini Gp çok hoşuma gitti.:)
şu fiat 500 gucci edition bir tek benim mi hoşuma gitti? çok beğendim ya. emniyet kemerleri olsun konsolu falan olsun...
Okuz cok onda hemfikiriz ama Fuarlarlar tanitim amaclidir o nedenle o araba kirilir dokulur cizilir bozulur cope atilir ama genede tanitimi yapilir ...
Bunu tutupta galerideki arabadan ayiran sey budur satin alsin almasin alabilecek gucu olsun olmasin o araci inceleyebilir ... Tabi bastada dedigim gibi okuz cok hasar ziyan firmanin sineye cekmesi gereken birseydir yoksa gercek musteri kapisi kilitli bir otomobille basbasa kalir vazgecer vs..vs....
Keske insanimiz daha bilincli ve egitimli olsa keske firmalarda karma bir topluluk icin duzenlenen fuarlarda baslarina gelebilecekleri onceden bilerek ve kabullenerek bu isi yapsa ...