Ne alaka ?
Printable View
Diecasttürkten bir üyenin çektikleri;
AUTO SHOW 2012 pictures by 2002cliosport - Photobucket
Ağabey başı çekiyor yine. :)
http://i.emlaktasondakika.com/Files/...4b5a8fb4bb.jpg
Ali Ağaoğlu, İstanbul Autoshow 2012'de Bugatti
abi 3-4 yıl öncesi fuar zamanlarından ; bu forumların 3-5 araba katıldığı olan organizasyonlardan; beri hoşuma gitmiyor bu şekilde kullanılması bayanların . Herkes böyle profesyonel fotoğraflar çekmiyor sağlıklı bir insanın aklına gelmeyecek derece saçmalıklara şahit olmuştum + pazarlama konusunda da örnek olacaksa Unilever' firmasının bizim yurtta AXE satışı dışarda da benzer ürünlerine uyguladığı satış politikası tarzı şeylerden ben açıkçası rahatsız oluyorum.Gözümde de farkı yok fuarlarda kullanılan mankenlerin.
150 fotoğraflık facebook albümü;
Auto Show 2012 İstanbul | Facebook
+
32;
http://www.facebook.com/media/set/?s...6025889&type=1
kayda değer tek araba mercedes a serisiydi fiyatı olsun donanımları olsun tasarımları olsun 10 üzerinden 10 u haketti bna göre kendi sınıfında
auto showdaki mankenlerin hepsinin kıyafetleri bence ortama çok uygun ve ayarındaydı ki aralarında bir suru manken arkadaşımda vardı daha once şikayet ettikleri olmuştu ama bu sene oldukça başarılı firmalar dikkatli diye düşünüyorum mesela bir çoğu şort kullanmış iide olmuş kızlar rahat etmişler bu sayede
fuara her gidişimde ne foto çekiyorum nede manken görebiliyorum o kadar dalıyoruzki araçların malzeme kalitelerine diskleri kampanaları koltuklarında kullanılan malzeme derisi ancatrası süeti ön göğüs tasarımı plastik kalitesi tuşlarına kadar zaten ancak gün bitiyor..
Geçen Fuarda da bu fuarda da en büyük saçmalığa resmen Audi imza atıyor
A6 modelinin kapısını kitlemek nedir ?
Nedir ki A6 nedir yani içini parçalasalar ne olacak dağıtsalar ne olacak
Rica ile kapı açtırıyorsunuz... bide bi edalar tavırlar tafralar :)
Kimsenin gözünden kaçıcak şey değil imaj olarak rezil birşey..
gelmek isteyen arkadaşlar var ise yarında ordayım kapıya gelınce arayın alırım içeri ama tutupda dünki gibi 11 kişi gelmeyin :)
aynı grupdayım şirketce benım standın karşısında audi aracların kapıları kapalı sebebı ise çok fazla gereksız ınsan olması ınanın 4 gundur gıdıyorum her 100 kişiden 90 gereksiz adam aracın içinde sosisli yiyor düşün ayrıca adamın yanında manıtası var gelıyor şerefisiz yalandan yere senı tutuyor satıcıyı hava atmak ıcın 1 saat yırtınıyorsun sonrada numara verıyor arıyorsun yanlış numara daha neler neler bır bılsen.
Anlıyoruz biliyoruz halkımızı lakin;
Gerekli gereksiz insanı ayırt edemezsiniz
Bu davranış ile gerekli görmediğiniz ama aslında tüm araçları aynı anda satın alabilecek müşterileri kaçırıyor olabilirsiniz..
Öte yandan fuarda bu tarz davranışları sergileyenler kesinlikle sadece Audi markasında değillerdi. Net biçimde gördüğüm bişey varsa özellikle Mercedes ve Bmw stantları full idi
Mercedes te kapalı olan araç hiç bir fuarda söz konusu olmadı
Bmw de Audiye oranlarsak nerdeyse tüm araçlara gir çık sorunsuz du
Açık bırakın kapıyı gitsin araç hırpalanmış soyulmuş yırtılmış dökülmüş bunları göze alıcaksınız ... ,
A6 nın içi komple yenilense ne olur ...
Para ile iman kimde bilinmez demişler bilirsiniz..
fuarın mantığı araba satmak değildir o yan getirisidir.
Fuarın mantığı tanıtımdır bir nevi diğer markalarada gövde gösterisi insanlarada ne kadr ilerlediğini neler yapabildiğini göstermekdir marka için.. Kapıları kapatıpda aşağıdakiler yukardakiler ikilemi yaratmak o izlenimi vermek çok yanlış.. Alamayanda binicek tabiki alanda binicek Fuarda gereksiz insan diye bir kavram yokdur tekrar ediyim fuar tanıtım gösteri alanıdır ordaki insanlar temelde araba almaya değil firmalar ne kadar ilerlemiş yenilik neler yapmış hangi firma daha iyi yeni neleri var bunlara bakmaya gelir.. bunun içinde arabanın içinede oturur dışınada bakar...
Allah bin belamı vermesin ki yorgunluğuma geldi netbooktan resim atmak gibi aptallık yaptım şuan 181 foto yüklendi 290'a ne kaldı şunun şurasında :D
47 bin TL gucci edioton 1.2 otomatik sonnuda bugn inceledim
cumartesi pazar delirtme seviyesine geldi volvodaym buarada 2tane kırmızı 1 de mavi araç var illallah ettirdi koltukları boş kalmıyo satılık haricinde kilitli araçda yok ama alayı deri ve derileri pert oldu 1 s60 ın elektrikli koltugunun tuşunu kırdılar hemen yenisiyle değiştirildi.herkez için değil tabi ama hayvan çok ellemeden bakamama hastalıgı var illa dokuncak o cama kaportaya hayatında hiç görmediği madde sanki +aracı mıncıklamaya(karakoydeki or...lar bukdr ellenmiyodur eminim) veya radyonun sesini dibine kadar açmaya gelen mankene gereksiz biton soru sormaya gelen dolu.
daha bugün birisi geldi artist karısı ufak cocugu yanında mankene soruyo oda anlatıyo bitirdi en sonunda napmaya çalısıyosun sen cocugumla karımla geldim haddini bil dedi gitti :icon_wack4
bunuda Sezai çekmiş Bmw Lounge'dan bakın pazar günü özeti
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...60965926_n.jpg