arkadaşlar 7-8-9 kasımda istanbula eğitim amaçlı gelicem.kartal titanic business otelde kalıcam.8 kasım akşamı gidip fuarı ziyaret etmek istiyorum.bana ulaşım için ne önerebilirsiniz.kartalla tüyap'ın arasında anasının nikahı kadar mesafe var:D
Printable View
arkadaşlar 7-8-9 kasımda istanbula eğitim amaçlı gelicem.kartal titanic business otelde kalıcam.8 kasım akşamı gidip fuarı ziyaret etmek istiyorum.bana ulaşım için ne önerebilirsiniz.kartalla tüyap'ın arasında anasının nikahı kadar mesafe var:D
Kartal'da metroya bineceksiniz. Metronun Ünalan durağında inip metrobüse geçiş yapacaksınız. Metrobüsle Zincirlikuyu'ya, oradan yine metrobüsle Avcılar'a, Avcılar'dan da yine metrobüsle Tüyap'a ulaşabilirsiniz. Tüyap zaten son durak.
Ama yaklaşık rahat 2 saat sürer bu yolculuk.
Bahsi geçen Bugatti buymuş, ööögh renk felaket kötü.
http://i1117.photobucket.com/albums/...ck/bugatti.jpg
Cumartesi açılıştan saat 18:00 e kadar fuarda olacağım bir kafile ile birlikte ancak gelecek kardeşlerimle tanışmak isterim.
Tago abi skoda stantında Orhan abi olacak sitemizden orda olursan sende tanışmak isteriz tabi
Mutlaka gelirim
C.tesi sağanak yağışlı havada yapılacak en mantıklı iş sanırıım Autoshow'a gitmek :)
skodayı gidip orhan'ı kesiciye sokarız :D
H.sonu kalaba olur sanırım. H.içi giderim. Gerçi h.içi liseli kaynar ama olsun :D
Fuar hostesi resimleri atmak serbest mi ?
sanırım serbest daha önce nelerini gördük :)
biletlerimi geldi , en kısa zamanda ziyaret etmeyi düşünüyorum..
Bu hayvanın çektikleri gibi olmasın yeterli :)
http://www.sanliurfagazetesi.com/ima...-yakalandi.jpg
Bende bırazdan cıkıcam ısten Murat abıden hbr beklıyorum bende vip'e 3 tane davetıye arkadaslarımdan ses cıkmazsa fuar kapısında verırım bılgınıze..
diye yazmış Twitter'dan tv'de otomobil programı hazırlayıp bir bayan az önce..:)Alıntı:
660 Bin Euro'luk en hızlı Ferrari F12berlinetta Türkiye'de satışa sunuldu, simdiden 6 sipariş aldı.
Levent cevresinde olup VİP ferrari partisine gitmek isteyen bana ulassin 2 kisiyi gonderirim
bol bol foto bekliyoruz gidenlerdn gidende zaten hoşteslerden arabaya bakamıyor ki....
Sırf mankenler için bile gidilir be cumartesi bir nebzede pazar hiç ugranmaz oraya
Kimse vip gitmek istemiyor heralde para falan istemiyoruz :D biri nasiplensin
ben istiyorum hocam iki kişiyiz ama ücret nedir :)