gerçi ben büyükçekmecedeyim vip bulsam bugün gitme niyetim vardı ama sanırım bulamayacam
Printable View
bugun için vip davetiyesi olan varmı
An itibariyle And. yakasından Beylikdüzüne gitmek ve vaktinde varabilmek için ufak bir mucizeye ihtiyaç var. :D:D:D
Pegasus'a söyleyelimde Sabiha Gökçen'den Beylikdüzü'ne sefer koysun :D , ya da Beylikdüzü üzerinden geçen tarım ilaçlama uçaklarına binip paraşütle Tüyap'a da geçilebilir :D:D:D
Hassikome, sıçtık :D , polisaj falan yaptırmada bana :)
Zübeyde Hanım İlköğretim okulunda ufak bir işim var, delinin biri zırt pırt okula hasar veriyormuş, sende çelik yelek ve miğfer var mı :D , o taş atan deliye denk gelirim kafam gözüm yarılmasın bari, sağlam girip, sağlam çıkayım oradan.
İş durumunu yerim senin, bütün gün forumdan çıkmıyorsun be ne işi ya :D:D:D , 15-20dk wireless takılırsın :D
Hakan bak cumartesi fuardayım gel hacı :)
2 adet davetiye varsa gelirim :D :D
- Dizel civic gelicekti hb geldimi giden gören varmı resmi cismi. nedir ne değildir begendinizmi.
[QUOTE=imprezaWRC;6338047]Hassikome, sıçtık :D , polisaj falan yaptırmada bana :)
Zübeyde Hanım İlköğretim okulunda ufak bir işim var, delinin biri zırt pırt okula hasar veriyormuş, sende çelik yelek ve miğfer var mı :D , o taş atan deliye denk gelirim kafam gözüm yarılmasın bari, sağlam girip, sağlam çıkayım oradan.
Yok abi ya ne alaka maksat tanışmak olsun ayak üstü iki lafın belini kırarız
Hem o taş atan kişi benim arkadaş söylerim atmaz yarın :)
Tel noyu pm liyorum yarın kesin bekliyorum abi
yarın gitmeyi planlıyorum bi arkadaşımla biletleri nerden alıyoruz yada orda girişdemi temin ediyoruz:S
gidenler varmı? foto görsek bi kaç tane!
yoksa yine konu açıldı da ben mi görmedim :D
yeni clio sümül ü yakından gören oldu mu? az önce nette gördüm bildiğin logan gibi olmuş.
Yarın işimi bitirirsem gideceğim inşallah.. Hafta sonu hariç bir gün..
Gidenler ! Gitmeye deger mi ?
hastayım belim zor doğruluyor ama yarın oradayım inşallah. :)
caps veriyorum
http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphoto...16334945_n.jpg
http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphoto...70122464_n.jpg
http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphoto...21529374_n.jpg
Irina Shayk :((
bu kadar zengin ve güzel orda amele gibi arabanın başında bekletiyorlar, ne içirmişler lan bu kıza?? :D
Trafıkten gıdemedım,ıstanbulun taa dıger ucunda :(
Ferro partısınde olan,notları yazsın,merak edıyorum?
Partı daha yenı baslıyor yahu,partı sadece kayıtlı kısılere.7-7:30 gıbı baslıyacak. Benım 4 kısı rezervasyonum var. Artık gıdenlerden bılgı alıcagım :(
biraz once geldim açıkcası hayal kırıklığı idi benim için
tuyap kesinlikle auto show u kaldıramıyor bence bugun bile boyle yoğun tıkış tıkış ise yarın obur gun veya hafta sonu nasıl olur kim bilir otopark sıkıntı girmek sıkıntı çıkmak sıkıntı
6.30 gibi çıktım açıkcası tad tuz olmayınca 1-2 arkadaşı gordum merak ettiğim 1-2 aracı inceledim okadar
gitmeğe değermi derseniz boş vaktiniz varsa trafik yokken uğrayıp 1 tur atılabilir okadar fazla birşey beklemeyin
yarin ordayim bir aksilik olmazsa :D
Yarın yagmur yagmazsa benım yavruyla gıdeyım dıyorum...
Merak ıste,ıcımızdekı otomobıl sevgısı...
Buarada fuar KESINLIKLE Istanbulda degıl!!
gitmedim daha ama hep içimdeki ses cnr'da ki tadı vermeyecekmiş gibi hissediyordum doğruymuş..
Başka yer yok istanbulda..
ya Tüyap ya CNR
İstanbulun başka şansı yok.. Bu büyüklükte eli mahkum.. İki seçenek var..
Diğer seçenekler mekan olarak çok küçük..
Yüzbinlerce euroluk otomobillerin üzerine tepeden su akması, ya da çatıdan damlayıp oluşan su birikintisine basılması ve insanların ayaklarını kırmasından daha iyidir 3-5-10-20km neyse uzağa gitmek..
Konforlu olsun, uzak olsun..
Yaptırmıyor işte cnr.. O fuar alanlarını yaptırmaz, fuar alanında fahiş rakamlara yemek satar, toplantı salonlarını düzeltmez ama her hafta fuar var tüm yıl boyunca.. Niye yaptırsın ki.. Kapanın elinde kalıyor naısl olsa..
Niye? Yeri güzel.. Burnundan kıl aldırmıyor.. Ancak kadar başıbozuk bir kurum olabilir. Orada çalışan çok sevdiğim arkadaşlarım var ama kurumun durumu yönetiliş şekli içler acısı.. Patroniçelerinde o ego da olduğu sürece de hiç bir nane olmaz orada.. Gelişmez.. Böyle gelir böyle gider, kafası çalışan organizasyon sahipleri de Tüyap'a gider..
aslında beklentim yazının devamında ki aynı şekilde quantum çok güzel ozetlemiş
ilk defa auto show a gidiyor olsam diyicek birşey bulamam ama
havasız sıkıştırılmış bir ortam ile çok rahat gezip çok rahat araçları inceleyemedim
ve ayrıca alan darlığı nedeniyle bence firmaların katılımları yeterli değildi
yani ozeti cnr in iş güzarlığı yuzunden olan şeyler :D
ki fuarda herkes cnr ın başındaki abladan bahsediyordu ahah :D
bu arada fuardaki araclara lafım yok
birçok firma yeni araçlarının lansmanını yapıyor ama dediğim gibi tıkış tıkış hiçbirşey anlayamıyorsunuz kişisel goruşum tabi bu
umdugunuz gibi birşey çıkmayacagı kesin, bleli başlı modellere baktım ve çıktım. vip diye birşey bekleyenler boşuna, en ufak fark yoktu