Yarın yagmur yagmazsa benım yavruyla gıdeyım dıyorum...
Merak ıste,ıcımızdekı otomobıl sevgısı...
Buarada fuar KESINLIKLE Istanbulda degıl!!
Yarın yagmur yagmazsa benım yavruyla gıdeyım dıyorum...
Merak ıste,ıcımızdekı otomobıl sevgısı...
Buarada fuar KESINLIKLE Istanbulda degıl!!
gitmedim daha ama hep içimdeki ses cnr'da ki tadı vermeyecekmiş gibi hissediyordum doğruymuş..
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Başka yer yok istanbulda..
ya Tüyap ya CNR
İstanbulun başka şansı yok.. Bu büyüklükte eli mahkum.. İki seçenek var..
Diğer seçenekler mekan olarak çok küçük..
Yüzbinlerce euroluk otomobillerin üzerine tepeden su akması, ya da çatıdan damlayıp oluşan su birikintisine basılması ve insanların ayaklarını kırmasından daha iyidir 3-5-10-20km neyse uzağa gitmek..
Konforlu olsun, uzak olsun..
Yaptırmıyor işte cnr.. O fuar alanlarını yaptırmaz, fuar alanında fahiş rakamlara yemek satar, toplantı salonlarını düzeltmez ama her hafta fuar var tüm yıl boyunca.. Niye yaptırsın ki.. Kapanın elinde kalıyor naısl olsa..
Niye? Yeri güzel.. Burnundan kıl aldırmıyor.. Ancak kadar başıbozuk bir kurum olabilir. Orada çalışan çok sevdiğim arkadaşlarım var ama kurumun durumu yönetiliş şekli içler acısı.. Patroniçelerinde o ego da olduğu sürece de hiç bir nane olmaz orada.. Gelişmez.. Böyle gelir böyle gider, kafası çalışan organizasyon sahipleri de Tüyap'a gider..
aslında beklentim yazının devamında ki aynı şekilde quantum çok güzel ozetlemiş
ilk defa auto show a gidiyor olsam diyicek birşey bulamam ama
havasız sıkıştırılmış bir ortam ile çok rahat gezip çok rahat araçları inceleyemedim
ve ayrıca alan darlığı nedeniyle bence firmaların katılımları yeterli değildi
yani ozeti cnr in iş güzarlığı yuzunden olan şeyler![]()
ki fuarda herkes cnr ın başındaki abladan bahsediyordu ahah
bu arada fuardaki araclara lafım yok
birçok firma yeni araçlarının lansmanını yapıyor ama dediğim gibi tıkış tıkış hiçbirşey anlayamıyorsunuz kişisel goruşum tabi bu
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Giden arkadaşlar, yarın öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum. DSLR makina ile içeri alıyorlar mı? CNR da sorun yoktu geçen sene hatırladığım kadarıyla. Tüyapta durum nedir?
alıntıya HAYIR...
yarın gitmeyi düşünüyorum. sabah erken mi gideyim yoksa herhangi bir saatte gitsem olur mu? (ilk defa gideceğim)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)