Başladı günceli
Biz 12:00 gibi ekip olarak kabataşdan çıkıp gelicez.
normal bilet alip giremiyomuyuz bugun?
arkadaşlar 7-8-9 kasımda istanbula eğitim amaçlı gelicem.kartal titanic business otelde kalıcam.8 kasım akşamı gidip fuarı ziyaret etmek istiyorum.bana ulaşım için ne önerebilirsiniz.kartalla tüyap'ın arasında anasının nikahı kadar mesafe var![]()
Kartal'da metroya bineceksiniz. Metronun Ünalan durağında inip metrobüse geçiş yapacaksınız. Metrobüsle Zincirlikuyu'ya, oradan yine metrobüsle Avcılar'a, Avcılar'dan da yine metrobüsle Tüyap'a ulaşabilirsiniz. Tüyap zaten son durak.
Ama yaklaşık rahat 2 saat sürer bu yolculuk.
Cumartesi açılıştan saat 18:00 e kadar fuarda olacağım bir kafile ile birlikte ancak gelecek kardeşlerimle tanışmak isterim.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Tago abi skoda stantında Orhan abi olacak sitemizden orda olursan sende tanışmak isteriz tabi
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Mutlaka gelirim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
C.tesi sağanak yağışlı havada yapılacak en mantıklı iş sanırıım Autoshow'a gitmek![]()
skodayı gidip orhan'ı kesiciye sokarız![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)