User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Altın hesabı hakkında anlamadığım şeyler

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saat 18:00'dan sonra alamazsanız-satamazsınız.Arada marj olur.Bankanın alışı 90 satışı 105 gibi.Siz isteseniz de rakam 90 olsun vericem deseniz de yine satamazsınız.Bunun giriş çıkış ile alakası yok.Sen bankadan alınca bankada gidip yurtdışından alıyor pozisyonu kapatmak için.O saatteN sonra banka pozisyon taşımak zorunda kalır ki volatil tek hareket ile banka batırır.Alış-satış farkı 0,9 kuruştur maximum.Bu işin raconu budur.Aşağıya çekebilir al&sat yaptırmak için ama marjı yukarı taşıyan banka HIRSIZDIR.

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım altının londra metal borsasındaki endeksinden bahsediyorum. Tüm bankaların tüm uluslararası dealer ların traderların referans aldığı birim odur. Altının performansını inişlerine çıkışlarına ordan bakın diyorum. Misal 1710 ken almışsın 1790 olmuş kısa sürede satarsın düşünce tekrar alırsın. Ama işlemleri dolarla yapmakta fayda var trade yapılıcaksa.
    kapalı çarşı fiyatı farklıdır
    londra metal borsası fiyatı farklıdır
    Pardon özür dilerim bu ve diger konuyla ilgili forex konusuyla ilgili pek fazla bı şey yazmak istemiyorum hic bı zaman genelde Altin işinde iyi olur Allah'tan kotu olur kuldan
    Önümde bütün gun forex euroline matrix gibi ekranlar var sabahtan aksama kadar onlarlayim ben arkadasa sadece nedenlerini açıkladım. Sana burd Londra borsasını amerika borsasını anlatacak durumda degilim sen baya bı bilgilisin açıkta pozisyonları olan insanları sana yonlendirebilirim danışmanlık yaparsın he bu arada hersey sizin 3-4 kilo altınınız kadar toz pembe degil 200-300 kiloluk pozisyonların döndüğü yerlerdeyim
    C R M performance

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)