User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Nissan Primera hakkında..

kadiR_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zamanında sıfır km olarak 1.6 SLX ve 2.0 SE satın almıştık. Çevremizdede bizim memnuniyetimizden etkilenip çok satın alan oldu hem bu kasadan hemde makyajlısından. GX en boş modeli,Special modeli GX ve SLX arası diyebiliriz tek avantajı sunrooflu olması, SLX orta donanımlısı SE en donanımlısı GT zaten spor versiyonu. Yakıtı-konforu-genişliği gayet tatminkardır. Bence eğer sunroofu çok önemsemiyorsanız SLX 1.6 alın. Hayırlısı olsun.
    aslında bende pek sıcak bakmıyorum sunroofa su alırsa falan diye düşünürekten sonuçta 1999 model bi araba ama SE lerde bi farklı duruyor diğer donanımlara göre SLX lerde baktım km SElere göre yüksekler ama 4 camları otomatik nissanda garip şeyler yapmış zamanında
    life is a day room is today.

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gt ler atmo olarak iyi yüklendiğinde bir typer olabiliyor
    MODDED NISSAN PRIMERA P10 (SR20DE) ACCELERATION - YouTube

GT-55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba herkeze bende de nissan primera gt var güzel hoş ama bu aralar bulunamayan bir sıkıntı geziyor araçda öncelikle ben yapılanları yazıyım ona göre bilgilerinizi yardımlarınızı bekliyorum araçta distirbiritör buji buji kabloları mafya sensörü vuruntu sensörü benzin pompası devirda yım sensörü gaz kelebeği herşeye bakıldı araç makinaya da bağlandı ama sonuç yok sıkıntım şu araç 1500 2500 devirde giderken ve veya yolda giderken gaz yememe problemi var gaza hiç basmadan aynı şekilde giderken kerkiniyor sonra kendi kendine açılıyor veya aynı şekilde giderken kerkinme ve gaz yememe başlayınca gaza yüklenince araba açıyor gidiyor sıkıntı neyden kaynaklanabilir arkadaşlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)