olm madem fantaziye girecen git al bi sekiz bin.. ne işin var bmw'yle, amerikan sevmiyorum tribine de girme..
olm madem fantaziye girecen git al bi sekiz bin.. ne işin var bmw'yle, amerikan sevmiyorum tribine de girme..
Tango-1 never dies.
türkiyedeki e30lardan sonra bu e30a alınırmı demeniz beni derin düşüncelere sevk etti![]()
bunu biraz şaka biraz da abartarak söylüyorum tabiki yanlış anlamayın![]()
bir arkadaşın dediği gibi türkiyede olsa belki 50-60 olmasa da temizinden en az 30 lira ilan fiyatı olur bu bi gerçek..
anladığım kadarıyla amerikan versiyon dedikleri ( bkz: tamponlar )
ayrıca 88 den sonra mercekli far koyuldu ve stoplar değişti .. 91 model ise neden makyajsız kasanın stopları ve farları var çözemedim ( yanlışım var ise düzeltin )
fiyata gelirsek 1900 dolar para değil vallahi buraya göre kıyaslarsak, ama orda işler nasıl yürüyor bilmiyorum, burda o paraya ( takribi 3.5-4.000 lira diyelim ) karbratörlü bitik bir 3.16 alabiliyorsunuz veya orta şekerli 1.5 litre e21
benim gözümde altın değerinde bir arabadır, hem de bu fiyata![]()
tamam orada işçilik pahalı ancak bakımlı duruyor sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
bence al gitsin, her türlü işini görür
Sonercigim ayni amcanin 6x model mustangi varmis daha ilk sahibi ve 19k mil de. Bugun New york tan biri geliyormus almaya 75bin dolarcikHee bide sevmiyorum yahu Amerikan cidden sevmiyorum
![]()
Evet 1900 para degil ama ne kadar az da olsa para veripte surekli ugrasmak istemiyorum . Bana pek fazla sorun cikarmasin haftada 1 gun zevkimi yasiyim yeter . Sirf soft top tan dolayi otopark imkanlarimi degerlendirecegim . Egerki alacagim zevk ugrasmama degecekse alacagim .
bu bi nimet ya pazarlıklı 1500$ tmmdıramerikada türkiyeye göre işler ters yürüdüğü için bence alınabilir bidaha vazgeçemezsin bence
cabrio e30 kışın nem, yazında o neme bağlı koku yapar kapalı garaj yoksa. ve tavsiyem bilmediğiniz araca niyetlenmemeniz yönünde olur. amerikadasınız yahu alın bi chevy tadını çıkarın![]()
böyle adaltin ızdırabını s......eveyimm yaao para değilde. amerika olunca e30 şahin doğan oluyor. bizim burda olsa bi çok kişi elindeki aracını satar borç harç alırdı buna eminim. muscle car derim ama sevmiyorsanız yapacak bişey yok.
ama alınası. + hardtopla nokta olabılır
Ya gözünü seveyim ne işin var bu arabayla , çok daha güzel şeyler bulabilme imkanın varken...
O tamponlar e30ların U.S. versiyonlarında standarttır. Yanlarıda körüklü gibi bir sistem. Bence çok güzel bir araca benziyor. Baktırabileceğiniz biryer varsa baktırmanızda fayda var. Onun haricinde binilir. Hele o paralara hakikaten keyif arabası.( şahsi görüşümdür)
dinamomotorsport.net
abi calismez etmez, sorun cikartir baktirirm ugrasirim diyosan al...freniydi carti curtuydu bi 1000 dolar ister ama hemen..
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
illaki sorun çıkartacak ama 1900 dolar bedava, o yüzden ilk sorun çıkarttığı yerde bırakıp taksiyle eve dönülüp, bir daha arayıp sorulmayabilinir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)