Çok geçmiş olsun,arkası kesilmiyor kaza haberlerinin,ailesine ve geride kalanlara allah sabır versin...
Çok geçmiş olsun,arkası kesilmiyor kaza haberlerinin,ailesine ve geride kalanlara allah sabır versin...
Allah rahmet eylesin.. Motoru çok seviyorum dolayısıyla motor kazası haberlerinden çok etkileniyorum..Mekanı cennet olur inşallah. Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin.. Başımız sağolsun.
ig: erayender
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet toprağı bol olsun.
Geride kalanlarada sabırlar diliyorum.
Bu motor ne nalet bişeydir. Uzak durun motordan ya, binmeyin şuna...
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Allah rahmet eylesin cok üzücü bir haber son zamanlarda arttı böyle haberler dikkat edelim lütfen..
cstuningstore
Allah rahmet eylesin![]()
Çok üzüldüm allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun. Ailesine dostlarına gani gani sabır versin.
feel is everything
allah rahmet eylesin mübarek bayram günü hayrına varsa günahları af olur inşallah. Allah kalanlarına sabır ve güç versin.
ALLAH rahmet eylesin.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
basiniz sagolsun. cok zor kabullenmek gercekten.
IN BOOST WE TRUST
Allah rahmet eylesin
geride kalanlara sabır ihsan eylesin
her mesaj atan veya her konuyu okuyan bir fatiha okursa daha anlamlı olmuş olur konu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)