Bütçenize uyarsa Mini 1.6 dizelde bakılabilir...
BMW 1 Serisi 1.20D 2005 Model 44.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 101381440
resimlerden bakılacak olursa güzel duruyor bilen gören varmıdır acaba?
Konu sahibinin affına sığınarak ;
BMW 1 Serisi 1.20D 2009 Model 92.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 101229187
Coupelerin hatchlere göre "bana göre" ciddi anlamda görsel üstünlüğü olmasına rağmen bu fiyat bu araç için normal midir?
Sürüşü çok keyifli ve ekonomik bir araçtır.Yazılımla daha da keyifli hale gelir.Alırken enjektör değerlerini ve turboda ses olup olmadığını kontrol etmek gerekir.Mazot kalitesinden dolayıda egr iptali yapılırsa kurumlanmayı en aza indirgemiş olursunuz.Böylelikle kurumlanmadan kaynaklanan performansın azalması,motor ömrünün kısalması ve yakıt tüketiminin artması probleminin de önüne geçmiş olursunuz.Modelden dolayıda yıllık vergisi gayet makul.e46 kasada 320d kullanıyorum tüketim olarak şehir dışı 4.4lt,şehir içi yoğun trafik 8,8.5lt,ortalamada da 6,6.5lt gibi bit tüketimim var..Ayriyetten emme manifoldundaki kelebekleride iptal ederseniz gönül rahatlığıyla kullanırsınız.Nedeni de zamanla kelebekler kırılıp motor içine kaçabiliyor buda ciddi sorunlara yol açabiliyor.İptal ettirmezseniz de 40000km de bir kontrol ve temizlikle de içiniz rahat edebilir
1 serisi coupe o paraları eder, çünkü piyasada çok az var, görünümü mükemmele yakın, aşık olunası araba.. ama tabi 2009 yılındaki sıfır fiyatına 50.000 km.de satılması yorum dışı...
Bu arada konu dışı ama m paket yeni 1 serisini sanki başta yaratmış, tüm çirkinliğini almış götürmüş..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8540295/detay/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)