90 91 tek kapı HB civic otomatik olabilir.
bütçeyi bende görmemişim kusura bakmayın protona bakmanızı tavsiye ederim aslında mitsubishi olup üstünde proton amblemi olanlar sitede konusuda vardı inceleyebilirsin
şahsen vw grubundan Lupo önerebilirim manevrası,park etme kolaylığı ve sağlamlığı gayet başarılı, güzel bir bayan aracı. 12-13 civarı rakamlara bulunabiliyor.
feel is everything
cvpladım nasipse olur ...
Suzuki Alto Alto 2004 Model 9.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 98563401
8.000 liraya kadar değil fakat abs,esp,çift hava yastığı ve 2004 model
alto baya iyimiş ama piyasaya göre 5000 tl ucuz favorilerime ekleyeyim bakalım... yok mu arkadaşlar böyle küçük sınıf araç kullanan yakıt yedek parça vs tecrübesi olan
fazla yol yapmıycakmış yani yakan araba alsada yakmaz.. benim önerilerim farklı olucak önceliğim her zaman güvenlikdir heleki karım binicekse benim aracımdan dahada güvenli olmasını yeğlerim ilerde pişmanlıklar duymamak için..
mazda 6.26 yada 3.23 bakabilirsiniz 6.26 da abs klima falanda bulunur biraz büyükdür ama kullanımı rahattır gayet.. 3.23 dahada makuldür onda klima dışında bir şey olmasada kemikli araçdır sağlamdır durması kalkması güven verir..
alfa 146 önere bilirim hem 4 kapıdır hem 2 airbag ve abs si vardır.. o kadar büyükde değil kullanımı rahattır..
protonların 416 ve 418 serileri içinde abslisi varsa onlarda olabilir.
daewoo nexia iyidir 4 kapı opel motoru var daewoolarda zaten abs de var bildiğim kadarı ile..
espero bulursanız onlarda sedanıdır..
Neticede dediğim gibi arabanın şekli gidişi fazla yoluda yok yakışıda mühim olmamalı.. güvenlik her şeyden ön planda olmalı emanet can taşıycak araba.. yoksa bende önerebilirim maruti alto falan ama vicdanım el vermez..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
cvp için tşkler söylediklerinizin içinde en iyisi 323 gibi geliyor ama onun istediği olsun istiyorum çünkü ihale sonra bana kalmasın
abi ben anneme 2001 maruti aldım yakıtı lpg de 130 krş falan diyolar daha ölçemedimparçası bol pahalıda deil bunu öğrendim ama tavsiye edebilirim 2000-2001 leri 6000-8000 arası bulunur arabanın durumuna göre,bisiklet gibi kullanması falan çok zevkli
eyv barışcım bakalım o değerlerde yakıyorsa süper olur hemde
mazda 121 oneririm
sizinde tercihleriniz arasında bulunan festiva ve pride la ortak sase kullanır ve kaporta hariç çoğu parçaları aynıdır
eşiniz için olcagindan , en enli içi geniş hemde tip olarak bayanların ilgisini çekebilcek bir araç
biz 80bin km orjinal motoruyla bindik lpg de sıkıntısız ve bedavaya çok az yakıyordu![]()
bence temiz ve uygun birşey bulursanız ideal olur. birde otomatik olursa bayan için tadından yenmez
ayrıca parça konusunda 323 , pride , festiva çoğu parçası ayni olduğundan sıkıntı cekmezsiniz
o paraya alınabilecek en zevkli ve ekonomik araç EF olur.....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)