valla zamanında crx de bu fıyatlara yakınmış. Ki crx ın sayılı uretılen limited edition II ve exclusive modelleri var kım bılır onlar nekadardı. Şimdide bunlara yuh denıyor ama bundan 20 yıl sonra şimdi nasıl crx exclusive arıyorsak bunuda ararız gibime gelıyor![]()
DR. OWL
Mugendeki japonlar neyin kafasını yaşıyolar henüz çözemedim.Bu arkadaşlar EVO Xin 28k sterline satıldığı ülkede modifiyeli type-r için 38k istiyolardı zamanında.
Cr-zye gelirsek bu fiyatlara çıkınca hybridin fln bir anlamı kalmıyor, bunun yarı fiyatına malolucak chipli bir tdi daha fazla performansı çok daha ucuza sağlar.
fiyat baya düşükmüş maşallah![]()
Valla Hybrid le olucak iş değil spor araba karoseriyle ekonomi düşüncesini birleştirmek pek akıl karı değil adam gibi bi motor olmadığı sürece rakipleri arasında CRZ nin işi zor.
Crx in ilk çıktığındaki motoruda B16A1 de hepsi iş yapan motorlar hondanın 25 sene önceki satış politikasıyla 25 sene sonraki satış politikasını bir tutma şuan Honda için emisyon değerleri çevre duyarlılığı ön planda o nedenle pekte benzinli N/A yada turbo bir motor beklememek gerek.
Renk guzelmis seviyorum crz leri
eski yeni tartışmasına gerek yok bence eskilerin güzelliğini tadını hiçbir yeni kasa alamıyor o bariz belli, ama crz bence tatlı bi araç , crx kadar olamasada. city den iyidir yaniama bu mugen mevzusunuda yakıştıramadım çirkin olmuş bence
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)