NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
REGin rakibi çıkmaz bence orda![]()
istanbul defteri niye kapandı ??
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Ben denemek istiyorum dedim ama görmediniz sanırım ? İstanbulda olabilirim ama gerekli yere gelirim problem olmaz
34EV4212
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
34EV4212
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
sakin beyler gerginliğe gerek yok yanlış anlaşılma olmuştur halledilir.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
ibo egzantrigi takinca seni baya atarli gordum canim
Ufuk ile neyi paylasamadiniz anlamadim ama oraya gelirsem ikinizinde kafasini birbirine tokustururum haberiniz olsun![]()
Ufuk & ibo napiyosunuz olum siz yaaa
Ne semti ne atari negideri sasrmayin konusilcak bisy varsa ikinizde beni arayin atar gider yapip durmayin
Konuyuda kapatin![]()
İstanbul defteri kapandı denemek isteyenler denemek istedikleri zaman denediler,ve her seferinde bir sıkıntı çıktı,isime gerek yok bu camianın içinde olan herkez az çok bazı şeyleri hatırlayabiliyor.
Yok gördüm üstadım, suat ustaya söz verdim istanbul araçları ile denemiyorum,bir yıgın ali cengiz oluyor işin içinde,dostlarımızı bile tanıyamaz oluyoruz bazen kime güveneceğimizi şaşırıyoruz.
Bir sıkıntı yok hamd olsun volkan'ım,ben karadenizde denemek için rakip arıyorum,bu kadar basit
Halende arıyorum ,yokmu bu tarafda giderli arabası olan günceli ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Bu konuya son yorumumu yapayimde, neden istanbul defteri kapandigina dair az cok bilgi olsun
REG bendeyken bana gore nerdeyse kim en hizliysa denedim herkez hafizasini yoklarsa hesaplar cikar
EV RC cok hizliydi ue yi ya gecip ya yanyana yuruyordu fln derken hicbir hesapti olcuydu dusunmeden gittik denedik gectik
JB 106 patirdamayi cozdu ben kadrajlardan kayboldum
UE 106 bu iki arabayida gecemiyorken benide gecemiyecegini anlayinca nos bastilar neyse...
BK TYPE R sanirim en hizli oldugunu o aralar kanitlamisti hakan abim sagolsun beni kirmadi her sartta denedi ve gecti
En hizli vti SR VTİ idi istanbulda denedik videolar bolumunde
TH TURBO 106 sorunluydu cok kotuydu sokuk degildi sahibi kullanamiyordu fln ama ben ondeydim
Ayni gece yine ne oldugunu bilmeden gittik bi tane TURBO Sİ ile denedik hatta o gece UM 106 o aracla kafa burun yada bir boy ondeydi ben viyaduk sonuna gittim
WHİTE RS kadir abi JJ SAXO yu o kadar gecmesine ragmen yine denemek istedim ne olcu ne bsy bana gore cok iyi bir basari elde ettim
Okan kardesimin PD 130 dieseli hariklar yaratirken denedik onuda gectim sorunu vardi yoktu ayri konu
Fog s2000 muharremle 2de 80 de s2000 devrinde bastik onuda gectim videomuz yok ama kendi soyler
Tabigki bu denemelerde bu soyledigim araclarin eksigi vardir o zamanki specleri daha yavastir suan cok daha hizlidirlar o ayri sonuc olarak o zaman o sarta gore herkez kendini hizli hissetigi icin denedi gecti gecildi fln
E simdi siz az cok burayi kovalayan takip eden insanlarsiniz bu saydigim araclarin kimlerle denedigini ne yapip ne ettigini biliyorsunuz az cok hesaplari cikarirsiniz diymi? Daha neden kapanmasinki istanbul defteri
Bu arada sadece okanin diesel kadir abinin rs ve muharremin s2000 denemelerinde ppr kaan emmenin icini isleyip ozgun ve alper abide dynoda ayar yapip yakit koymustuk diger denemelerde bende bu 3 denemeye gore bi kac boy yavastim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)