çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun , keşke kan grup um uysaydı bende elimden geldiğince yardım edebilseydim
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
arkadaşlar onurla şimdi görüştüm,
şuan cuma günü kan verecek 3 kişi hazır, ancak olası bir aksilikte 3 kişi telefonun ucunda olmalı ve aradığımızda hemen gelebilecek durumda bulunmalı. bu şekilde acil durumda gelecek arkadaşlarımın isim ve telefonlarını yazmalarını rica ediyorum.
ayrıca şuanda onur gibi kan arayan aynı hastanede başka hasta yakınları var. aynı şekilde onlarda A Rh+ arıyolar. hastanın yakını yani 1.derece akrabaları kendi hastalarına kan veremiyormuş (yeni öğrendim) bunun için yarın sabah hastanede kan verebilecek arkadaşlarım varsa yardımcı olsunlar. diğer hastanın yakınlarıda gerektiğinde onurun annesi için kan verebilirler. sadece tanıdığımız değil acil durumda olan herkeze yardımcı olalım.
yardımlarınız için çok teşekkür ederiz. ALLAH hepinizden razı olsun.
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..
Kanım uyuyor ama arandığım an gelebilecek durumda değilim maalesef..![]()
aynı günün gecesi sabaha kadar bende hastanede kaldım anneannem rahatsızlandı geceden sabah numunede kaldık şimdi durumu iyi ama sağlık çok önemli
ben onurla görüştüm ben gelemediğim için 2 tane tosuncuk yolladım onlarda gelmişler yardımcı olmuşlar tekrar tekrar geçmiş olsun.
Tosunlardan birisi bizim Ozanın kardesi cıktı![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
tabi canım öle ozan askerde bizde onunla idare ediyoruz. benziolarda zaten. neyse cuma günü için oda haberdar gelebileceğini söylüyor. onur arkadaşımızın bilgilerine.
arkadaşlar yardımcı olan herkezden allah razı olsun... yarın annem bir ameliyat daha olucak kalbinden.. annem için yarın 3 kişinin daha kan vermesi gerekiyormuş yarın sabah 8'de hastahanede olabilecek arkadaşlar bana cepten ulaşırlarsa sevinirim 0533 480 03 02 bu akşamdan bana haber verilirse bende ona göre kendimi ayarlayım..
onurcum geçen gelen arkadaşlara haber veriyorum 1 i vermiş diğeri vermemiş çünkü
o arkadaşlarınada soracaktı uygun bir varmı die haber veririm ona arasın seni.
arkdaşlar yarın için mutlaka 3 ünite kana ihtiyacımız vardır.
kan verebilecek olan arkdaşlarım buraya yazan arkadaşlarım önemle rica ediyorum. yarın sabaha mutlaka kana ihtiyacımız var.
Burada telefon bırakmıs 4-5 arkadas var, onlarla irtibata gecin sezai, onura da söyledim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)