Bende maltepeye giden fener alayına katılabildim, baktım evimin önünden geçiyorlar, evde duramadım1 saat kadar önce de caddeden araçla geçtik, hala kalabalıktı yollar
![]()
Bende maltepeye giden fener alayına katılabildim, baktım evimin önünden geçiyorlar, evde duramadım1 saat kadar önce de caddeden araçla geçtik, hala kalabalıktı yollar
![]()
Yürüyüş çok güzel oldu. Biraz küfürlü siyasi içerikli tezarruhatlarımız oldu ama bayanlarda eşlik etti yani...
Klavyeden cumhuriyet laiklik elden gidiyor yazmakla olmuyorçHerkes kendine düşen görevi yapmalı,bireysel tepkisini böyle günlerde bayrağını eline alarak göstermelidir..Cumhuriyete vatanına milletine sahip çıkmalıdır.
Cadde süperdi ben böyle bir kalabalık bukadar cumhuriyet ruhu içerisinde ilk defa gördüm caddeyi
akp veryansın nasıl zevkliydi
tabi arazi araçlarımızla arazideyiz ekibi belediyeden izinliydik ve süper bir gündü...
Kesinlikle en ufak taşkınlık araçlara zarar verme gibi bir durum yoktu herkez CUMHURİYET BAYRAMI tüm içtenligi ve samimiyetiyle kutladı
NİCE 89. SENELERE.....
Buda yorgun ama mutlu halim
![]()
/// Swap 30
şaşkın bakkalda idi aracımız trafıgın kapanacıgı soylendı bızde bayram yürüşüne gelmişdik zaten anons edılınce araca bındık ve şaşkın bakkaldan çıkmak ıstedık daha müsait bir yere diye ama caddeye gırdıgımızde ınsanlar yurumeye baslamışdı ve anıden kalabılıga geldık bır grup şerefsız sokak serserısı aracı sallamaya basladılar gaza bas dıye egsoz bagırt dıye hatta yumruk bıle yedım bırtane Allahdan kalabalıkdan bır kac kişi cocuklarıı uyardı bızde zaten oldugumuz yerde beklemeye gectik herkes gıdınce polis yolu acınca asagı ındıgımızde aracın her yerı yumruk tekme ve cızık hasarları vardı ertesı gunde sanayıdeydık.demek ıstedım benım burda bu tıp kalabalıklarda bır kactane kafası ıyı veya serserı kendılerını ıspatlamaya çalışırken başkalarına zarar verıyorlar.bende bılıyorum cadde bostanda aracıma zarar gelmıycegını mac kutlamalarınada gıtdım hıc bısey olmadı.
DRİLL
Dr.Ecu
Güzel bir kutlama oldu,telin şarjı bitti fazla fotoğraf cekemedim.
![]()
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)