Konuyu açan arakadaş için önerim öncelikle google kullanmayı öğrenmesi?
Performansı nasıl?
Vergisi nasıl?
Tüketimi nasıl?
20 ile farkları nedir 25 in diye birçok kere sormuş....
Sıradan bir aracık teknik verilerine google dan aratıp bakamıyorsanız?
"2012 Yıllı MTV " yazıp vergisine bakamıyorsanız...
Yaf techturkey'i nasıl nuldunuz? Hergün nasıl giriyorsunuz?
Burada insanları google gibi kullanmak yeni bir moda oldu. Öyle çok fazla üzerinde durmadığınız bir konuyu gelin buraya yazın çıkın. Nasılsa araştıran var.
Biraz kendiniz araştırın, anlamadığınızı bulamadığınızı sorun yaf...
İyi birşeyler mi duymak istiyorsunuz?
E34 5.20i 960KG dir
Şehir içinde durk kalkta o kadar kolay haraket ederki 4.5lt yakar...
Vergisi yıllık 15 liradır...
25 ile 20 arasında çok fark yoktur. taş çatlasın 3 bilemedin 4HP fark vardır. Onda da vergisi daha az olan 5.20 güçlüdür.Hatta otoriteler m40 lı 5.18i leri M5 e bile tercih eder.
Al sana mutlu olacağın, bütün sorularının duymak istediğin cevapları.
bu kadar insan içinder birtek sen biliyorsun demek google kullanmayı, birtek benim açtığım konudaki sorduklarım mı google da çıkıyor, benzer birsürü konu var herkeze bu tepkiyimi verdin yoksa bana mı denk geldi ? Foruma aykırı olsa gereken yapılırdı, şimdi dalga geçer gibi yazdında mutlu mu oldun ?
sa yeni bi e34 aldım arkadaşlar arabanın kasa 10 numara renk de tekden. Ancak bazı sorularım olacak araç bayıra gelince yığılıyor 30 la falan çıkıyoruz bayırı kamyoncular falan duruyor hayırdır bişe mi var die o derece yani neyden olabilir bu durum motor dan mı yok şanzımandan mı baskı balata dan mı cvpları bekliyorum arkadaşlar... Araç 90 model otomatik Bmw 520...
Lpg demi oluyo bu sorun ? Araba manulemi otomatikmi ?
msjımda otomatik diye belirtmiştim ama. Benzinde de lpg de yapıyor yığılmayı...
bir e34 alacak olsanız aşağıdaki ilanlardan hangisi daha ağır basardı sizin için ?
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
5.35 ve 5.30 un yakıtı korkutuyor ama , 5.20 de yakıp hakkını vermez gibi geliyor bana.kullanıcı yorumlarını ve siz değerli forum üyelerinin öngürülerini alabilir miyim ?![]()
valla e34 alacak olursanız 90 model eski kullandıgım aracımı tavsiye ediyorumboya yoktu
motoruda güzel toplamıştım
sanayinin görü göreceği en temiz e34 dü ama suan nerede bilmiyorum plaka rjz
Connecting site...
buna baya niyetlenmiştim bir ara sonra 39 u aldım gidip de bu araç çok düzgün duruyor neden satılmıyor anlamıyorum.
Connecting site...
Connecting site...
bu ikisine bakardım ben olsam
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)