Ustura korkutuyor beni. Elden kaçırıp surata faça atmayalım.
Printable View
Ustura korkutuyor beni. Elden kaçırıp surata faça atmayalım.
mach 3 derken bu mu panpo :D
http://www.themustangsource.com/conc...h3/mach3_6.jpg
hocam birakin boyle kalsin hata azalmasini hic cikmamasini saglayacak bir sey yok mu yahu ilerde her sabah her sabah kim ugrasacak lazer bile dusunmuyor degilim
Neyse. Sonuç jilet ustura alıp her gün komple traş oluyorum. Doğru mu?
Bence fazla heveslenme bendede aynı sorun var kimi yerler seyrek ama şunu soyleyim ben lise 3 den beri bu derdi çekiyorum hatta bu dertten dolayı hoca beni veli sanmıştı ama inan artık haftada bir traş oluyorum cunku ne fazla cıkıyor ne az ortası ama bugun kessem ertesi gün bir bakıyorum hemen çıkmaya başlamış :)
bende hergün traş olmaktan bıktım valla..
konuya dönersek, askerlik gibi düzenli traş olduğunuz 5-6 ay sonunda hem sakal bölgesi artıyor hemde kıllar gürleşiyor.
hele bi de işiniz gereği hergün traş olmak zorundaysanız ...
Bu tarzınız gayet güzel :D
Hastaneye gidip hormon testi yaptırın...Askerlik hergün traş olma , sarımsak falan hepsi hikaye....Doktora görünün...Çıkmıyorsada dert edilecek birşey değil...
o çene kısmındaki seyreklik bendede vardı diğer yerler papaz gibi uzatıyodum anca öyle kapıyodum. askere git gel her gün jilet vur düzelcek emin ol :D
1yıldır hergün traş oluyorum bir halta yaradığı yok.. Köseyim tek tük çıkıyor ve bu iş yerinde problem oluyor. sakalım olsada hergün kessem gam yemicem :D
ben askere gittim geldim daha dengesiz çıkmaya başladı hadi ateyizler açıklayın :D 23 yaşındayım ama beni gören 18 diyor bunu da açıklayın :D
bu arada donanimhabere yaklaşıyoz az kaldı :D
o senin dengesizliğin olum :D airmassı bana verirsen düzelir sakala boğulursun emin ol :D nys çlşysn hrlde .s.s
şimdi seninle arkadaşın durumu farklı. o çenenin altındaki kısmından bahsetmiş orada çoğu kişilerde seyreklik boşluk olur. benimde aynıydı yazdığım gibi askerde jilet vurunca düzeldi ordada çıkmaya başladı :D
Sakal olsa ne olacak? Bende de sakal uzayınca suratımda kıl dönmesi oluyor. Oda bir dert. Surat delik deşik.
boşverin kılı tüyü her gün traş olmak daha mı iyi.
Genetik ve hormonal birşeydir sakal ve deri altında sakal foleküllerinin olup olmamasi ile alakalı bir durum..İstersen rambo seni gelip bıçağıyla traş etsin yine de birşey değişmez sadece çıkan sakalın cilde "0" olan yerden itibaren sertleşmesine sebebiyet vericektir.
Keske once doktora gitmeyi deneseydin ..
Lise'de bir heves jileti vurdum yüzüme ondan sonra çıkmaya başladı,şimdi maşallah :D
valla bende 22 yaşındayım bendede sakalda bıyıkta seyrek ama problem yapmıyorum kılda keramet olsa g.tte çıkmazdı diye bir atasözü var kendımı bunla avutuyorum :)
Abii ne kadar çok ceken varmış şu sakallardan :):)
kimisi az diye sıkıntı yapar kimisi çok diye yapar 2010 yılında göğüs kıllarımla sakallarım birleştiği günden beri hayata küsüm ben :D :D :D
http://i1341.photobucket.com/albums/...ps5cdb6f54.jpg
Bende 22 yasindayim cene kismini fln aldimda wolverine gibi ayrik cikio yanlar top sakalda birakamiorm, :D. tam tiras olmakta istemiorm iyice parlak liseli modu oluyo, cidden ya suna bi care varmidir:D.
Lan olum geçen Akhisarda üstümü çıkarttım ufak veledin teki babasına şöyle dedi;
Babaaaa baksana abiye ağaç gibi olmuş ??????
Bunu neden demiş olablir bi düşün bırak çıkmasın yahu...
asdfasdfasdfa