ben askere gittim geldim daha dengesiz çıkmaya başladı hadi ateyizler açıklayın23 yaşındayım ama beni gören 18 diyor bunu da açıklayın
bu arada donanimhabere yaklaşıyoz az kaldı![]()
ben askere gittim geldim daha dengesiz çıkmaya başladı hadi ateyizler açıklayın23 yaşındayım ama beni gören 18 diyor bunu da açıklayın
bu arada donanimhabere yaklaşıyoz az kaldı![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
o senin dengesizliğin olumairmassı bana verirsen düzelir sakala boğulursun emin ol
nys çlşysn hrlde .s.s
şimdi seninle arkadaşın durumu farklı. o çenenin altındaki kısmından bahsetmiş orada çoğu kişilerde seyreklik boşluk olur. benimde aynıydı yazdığım gibi askerde jilet vurunca düzeldi ordada çıkmaya başladı![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Sakal olsa ne olacak? Bende de sakal uzayınca suratımda kıl dönmesi oluyor. Oda bir dert. Surat delik deşik.
New Toy! - 41 AJV 325
Genetik ve hormonal birşeydir sakal ve deri altında sakal foleküllerinin olup olmamasi ile alakalı bir durum..İstersen rambo seni gelip bıçağıyla traş etsin yine de birşey değişmez sadece çıkan sakalın cilde "0" olan yerden itibaren sertleşmesine sebebiyet vericektir.
Keske once doktora gitmeyi deneseydin ..
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
valla bende 22 yaşındayım bendede sakalda bıyıkta seyrek ama problem yapmıyorum kılda keramet olsa g.tte çıkmazdı diye bir atasözü var kendımı bunla avutuyorum![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
kimisi az diye sıkıntı yapar kimisi çok diye yapar 2010 yılında göğüs kıllarımla sakallarım birleştiği günden beri hayata küsüm ben![]()
![]()
![]()
SM PERFORMANCE
Bende 22 yasindayim cene kismini fln aldimda wolverine gibi ayrik cikio yanlar top sakalda birakamiorm,. tam tiras olmakta istemiorm iyice parlak liseli modu oluyo, cidden ya suna bi care varmidir
.
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)