sarımsagın cıddı anlamda ıse yaradıgını bır kac arkadasımda canlı canlı gordum bendede duz boyun kısmında cıkıyo almancı gbı takılıyorum ama herhafta usturayla tıras olmaya basladıgımdan berı bı artıs var sarımsaga alerjım olmasa bende denıycektım ama alerjım var dıye bısı yapamadım![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
hocam birakin boyle kalsin hata azalmasini hic cikmamasini saglayacak bir sey yok mu yahu ilerde her sabah her sabah kim ugrasacak lazer bile dusunmuyor degilim
Bence fazla heveslenme bendede aynı sorun var kimi yerler seyrek ama şunu soyleyim ben lise 3 den beri bu derdi çekiyorum hatta bu dertten dolayı hoca beni veli sanmıştı ama inan artık haftada bir traş oluyorum cunku ne fazla cıkıyor ne az ortası ama bugun kessem ertesi gün bir bakıyorum hemen çıkmaya başlamış![]()
bende hergün traş olmaktan bıktım valla..
konuya dönersek, askerlik gibi düzenli traş olduğunuz 5-6 ay sonunda hem sakal bölgesi artıyor hemde kıllar gürleşiyor.
hele bi de işiniz gereği hergün traş olmak zorundaysanız ...
Bu tarzınız gayet güzel![]()
o çene kısmındaki seyreklik bendede vardı diğer yerler papaz gibi uzatıyodum anca öyle kapıyodum. askere git gel her gün jilet vur düzelcek emin ol![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
1yıldır hergün traş oluyorum bir halta yaradığı yok.. Köseyim tek tük çıkıyor ve bu iş yerinde problem oluyor. sakalım olsada hergün kessem gam yemicem![]()
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)