büyük geçmiş olsun, işin peşini bırakmayın
Printable View
büyük geçmiş olsun, işin peşini bırakmayın
namussuzlar,4 sene emek verdim bu firmaya haram zehir zıkkım olsun bütün haklarım,
53saat çalıştırıyorlardı beni hafta da birde hesapta reyon şefiydim göya tabi,şerefsizler!
çok şerefsiz insanlar.Kimseye karışamam ama bana tutarı 792 lira olan şeyi 840 liraya çakmaya çalıştılar.Kredi kartımdan çektilerde ama ben yanlışlık olduğunu farkedince iptal ettiler işlemi.yani ben o yanlışlığı farketmesembenden o para çıkıcak çatır çatırda yiyicekler.
Ben bugüne kadar gold dan çok fazla ürün aldım her seferinde çok yardımcı oldular değişmeyecek ürünü bile değiştirdikleri oldu demek ki ya bayi ile alakalı bir durum yada bozdu bilemedim geçmiş olsun
badem biyik bunlar sizce batarlar mi. rte basa geldiginden beri zaten butun bilisim firmalari sahipleri bir anda badem biyik oldu. bunlar daha onceden badem biyikli. 2000 yilinda cok mal aldim internet cafeler kurarken her boklarini iyi bilirim. satis mudureleri vardi. patronun. gozumun onunde kizin orasini burasini sikistirdiklarini bilirim. bana attiklari kaziklarida. her gun parca fiyati degisirdi borsa gibi. parasini yatirip siparisini verdigim parcalari zam geldigi icin farkini verdirerek teslim ederlerdi. parca fiyati dustugu zaman farki iade etmezlerdi. etmedigim kavga kalmamisti.
Geçmiş olsun :(
yazmadan edemicem aç telefon ana avrat eşiktekine beşiktekine karşına kim çıkarsa söv bu nedir yahu. :mad:
Kesinlikle tam pesini birakilmayacak durum,
kapanma rezilligini gectim, telefon artik cok onemli, borsa vs. takip ediyor olabilirsin yada can alici gorusmeler yapiyor olabilirsin,
bu kadar onemli adam tek telefon tasirmi diyemezler,
verecekleri yedek telefonda ayrica iphone yada ayni isletim sistemli bir cihaz olmak zorunda.
Sercan selam, durumuna cok uzuldum ama telefonun cop degil merak etme. Eger adamlar Btkya basvuru yaptilarsa , sonrasinda telefonun kullanima acilir. Gold'a sordun mu Btk basvurusunu? Sana Btk'ya basvuru yaptiklarini gosteren form versinler, hersey yolunda giderse 10 gune telefon acilir.
Cok sinirlisin belli ama dava vs. Acip ugrasacagina 10 gun bekle. Harbiden basvuru varsa acilacak.
Mcks btk nin Ankara Maltepe'deki binasinda, oraya yolun duserse elden de sorabilirsin.
Bu arada yeni kanunla her cihazdan 100 tl aldiklari icin, grey market ithalati yapan bazi kurumlar vergiyi odemekte zorlaniyorlar. Dusunsene 10000 cihaz getirseler 1000.000 tl vergi odemeleri gerekecek. O durumlarda , hele ki arada bayram seyran gibi uzun donem tatil varsa , parayi repoya koyup, bayram sonrasi vergileri yatirirlar. Bu sayede bircok telefonun vergisi bedavaya gelir.
Bence rezillikten başka bir durum değil dava edilme şansı varsa edilmeli.
Hemen dava edin..
3000 TL'nin peşinde olmayın, 30.000 TL'nin peşinde olun. Şu an yaptıkları tamamen çakallık, 3 kuruşla gözünüzün boyanmasını kabul etmeyin.
Verin bir avukata dava acin onlar ugrassin
Gold zaten paralel ithalat yaptığından ötürü bi gün patlayacağı barizdi ancak sizin yanmanız kötü olmuş.
Yani kusura bakmayın ancak ucuz olsun diye aldığımız o milyarlık ürünler adamı böyle zor duruma sokuyor.
Bende 4s almıştım Gold tan. Paketten çıkan şarj cihazı (orijinal) telefonu 2.ayda yaktı.
Sonradan öğrendik ki şarj cihazı Türkiye standartlarına uygun değilmiş.Yani bi nevi sahte..
Her kim olursa olsun Hakkınızı yedirmeyin hiç bir konuda.
bu fırma bılgıdın kurumsal dolandırıcı ozaman. Adresı belli şeyi belli ver mahkemeye.
5 yıl goldda hemde A.S zamanları değil , en büyük patronlarının mağaza müd. iken çalışmış biri olarak gold hakkında o kadar çok doğru şey yazıldığını gördüğüme ve insanların bu firmayı iyi tanıdığına.! sevindim :)
Gidin paranızı isteyin hocam alın geri insanı soğutur bu tür şeyler gerçekten o kadar para ver dandik bi yerden almamak için güvendiğin dağlara kar yağsın
Çok eskiler bilir. PC Gold zamanlarında Pentium 133 MMX'leri jumper ile overclocklayıp sisteme 233 MMX diye tanıtıp satıyorlardı. O zamandan bu zamana hiçbirşey değişmedi. :)