User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
111 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Gold Computer DOLANDIRICILIGI!

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercan Keklik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda şöyle bi yanlış var, üc kurus ucuz diye bi terim yok cünkü turkcell bu telefonu 3.300 e satıcagını söylüyor kontrat ile bense golddan 2.900 TL ye aldım. 400 TL lik bir fark zaten konusma paketi internet vs ıcın ödüyosunuz..

Bu telefon 3.400 TL de olsa ben gene kontratsız gider ordan alırdım. Bi yere baglı kalmak bana mantıklı gelmiyor. Fiyatı piyasaya göre kesinlikle uygun degil..

Piyasanın kaymagını yiyen Bavul ticareti yapan arkadaşlar zamanında 2.500 e bile bu ürünü sattılar..
    turkcellbu urunu 3.300 e satmayacak kontrat bedeli tarifen dahil okadar

kontratlı aldığında sana telefonu 1900tl ye falan fatura ediyorlar gerisi internet konuşma arada fark var

usa fiyatı 700dolar

hangi turkcell bayiden bilgi aldınız bilmiyorum ama

iphone 4 türkiyede 2500tl ye satılırken kontratlı aldığnızda 1700tl ye fatura ediliyordu

4s de bunun gibi 5 te farklı olmayacak

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hong kong ta şuan 950-1000usd
    usa 700$
    neden bu kadar fark warki acaba ?

bu arada geçmiş olsun,inş en kısa zamanda çözüme ulasır.

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu firma fotoğraf makinası ve aksesuarlarını da paralel ihracat getirip satıyor bilginiz olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hong kong ta şuan 950-1000usd
    usa 700$
    neden bu kadar fark warki acaba ?

bu arada geçmiş olsun,inş en kısa zamanda çözüme ulasır.
    fiyat tam doğru olmasada bu aralıklarda idi ilk yayınlanan fiyat listesinde

şuan cihaz yok belki bu yuzden oyledir

135
    ├┼┼╕
    246R

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen bir başkasının da başına gelmişti, telefon da simlock vardı, gold iyice işin suyunu çıkarmış. Mantıkları İstanbul Bilişim gibi sanırım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Usa 700 dolar ama şuan hiçbiyerde yok hatta yerine göre değişiyor hatta 30 40 dolar vergiden dolayı ucuz olarak satanda var

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gold demek satarken her türlü yalan mübah demek

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun bir sinir stress olayların üzerinden, şimdi muhattap olduğum adamları ve tavırlarını size yansıtıyorum;

İlk gün..!

Telefonu aldım, bi baktım şarj aleti için çevirici var dedim bu ne? dediler işte ilk geldiği için falan filan vs.. İyi dedim bakalım yapıcak bişey yok, her şeyin bir kusuru var kusuruda bu olsun.. Taktık kullandık kayıtlar yapıldı App Store dan uygulamalar satın alındı vs..

Artık Blackberryden Iphone a tüm aktarımım saglanmıştı. Herşey yolunda saat gibi devam..

Evdeki iMac - İpad Macbook vs. hepsi senkronize edilmiş kayıpsız problemsiz hayata hoşgeldin demiştim..

Aradan tam 3 gün geçti Turkcellden bir mesaj..

Hemen Gold u aradım ama nafile müşteri hizmetlerine ulaşmanız için günde 900 kere falan aramanız lazım kı.. en az 150 kere aradım malesef sonuc yok.. Aldıgım şubeyi kadıköyü aradım hemen gayet lakayıt bi sekilde.. Kapanmıcak siz RAHAT OLUN falan gibi böyle sokak agızı, 5 sınıf ınsanlarla muhattap olarak tamam dedim.. Ardından Bayram tatili gelmesine 1 gün kala hala IMEI kayıdı yok.. gittim kadıköye Dedim geri vericem kart takmışsınız olmaz!! cevabı aldım Telefon alıp artık odanızamı salonunuzamı nereye koyup süs olarak izlersiniz bilmiyorum..

Bir ton konuşma ile MUSTAFA DÜNDAR adında bir Müşteri Temsilcisi ile muhattap oldum, Adamın bir tek ANA AVRAT küfür etmediği kaldı.. Mail atıyorum okundu bilgisi, teslim bilgisi istiyorum, 2 side geliyor mailime adam Mail gelmedi diyo..

Dükkana gittim. Gene olumsuz.. GÜNGÖR ALAÇAM adı altında bir müşteri temsilcisi varki tükürmekten suratıma nefes alamaz oldum.. Kendisi Bana garanti EDEREK! kapanmıyacağını vs vs vs vs bi ton müşteri temsilcisi yalanı attı.. Yedim mi? Tabiki hayır.. Ama teknolojiye alışmışım, sim kartımı kestirmişim (Ki kartım annem üzerine) tekrar kart için anneyi yor ugraş et.. Tamam dedim hadi sene 2012 ama bir insan kuluna inan.. Bana telefonun geri iade alıcagını istersem yenisi ile degiştiricegimi belirtti.

27 Sinde kapanılacağı söylenen Telefon, 29 Ekim itibari ile kapandı..

Akşam saatlerinde bu olay olduğu için ***** gidemedim. Telefonsuz kaldım.

Sabah 8 dedinmi hemen GOLD Kadıköy şubesindeydim. 9 da açılan magzayı bekledim ve 9 da açıldı.. Tüm yetkili arkadaşlar orda falan vs.. Geri vermek istediğimi söyledim hemen tamam dediler, itiraz etmediler.. Fakat gelen çalışan arkadaşlar ya işte açılcak yazık günah o bu su vs. Para cebinden cıkmayan herkes o kadar RAHAT konuşuyordu ki.. Neticede sadece ben magdur olmuştum.. Adama diyorum kaç paraya çalışıyosun? 1.000 TL kaç aylık maaşın bu diyorum 3 diyo.. O zaman 3 ay çalış gel yanımda, ben sana 5 ay paranı ödiyim diyorum onla bu aynı mı diyo

Neyse.. BTK da aldığım günden beri işler bi türlü yapılmamıştı kısacası devlet dairesi o telefonun işlenmesi en iyi ihtimalle 1 ay..! çünkü Bilkom ile Metro elektronik (GOLD-ESS vs..) İphone 5 i bendne önce getirdin muhabbetine mahkemelik olmuşlar.

Bende geri iade edip Genpa ve KVK gbi yıllardır kale alıp güvendiğimiz bir firmayı tercih etmek istediğimi belirterek, kendilerini ne kadar acındırsalarda iadeyi kabul ettiler..

İade alıcak Adam yine ***** bol tükürüklü GÜNGÖR ALAÇAM beyi beklemeye başladık Yolda imiş.. saat 9:00..

Bekle bekle bekle bekle bekle...

Saat tam 10:30 güngör beycigimiz sagolsun teşrif etti.. Bir sinir bir trip kutuyu ordan oraya atmalar, evrakları fırlatmalar falan vs.. Bir Merhaba özür dileriz bile yok ve Bu tür bir davranış

Neyse iade faturam kesildi, Muhasebeye gitmem gerektiği söylendi, Verilen tutarın, ve edilen magduriyetin adına Çoluğu cocuğu bu işte beni magdur eden kim varsa helal etmediğimi İnşallah yatıracak mezar bulamıyacaklarını belirttim.. 1.30 Saat bekletildim adam yatagından cıktı geldi He tamam he falan diyerek yolcu ettiler...

Muhasebeye gittim, Fatura altına K.K İadesi istendi diye elle bir yazı yazıldı gönderildim Onu bende yazardım aşağıya kadar inmeme gerek yoktu..

Ana merkez bankaya bildiricekmiş falan filan vs.. Prosedür işleriymiş o bu şu.. Bir cogunuzun işyeri var bilirsiniz, Kartı pos mak. takın ve referans girip iptal edin hepsi bu..

Müşteri temsilcisini arayıp şikayette bulundum ana merkeze.. Yaklaşık 2 saat oldu dönen sadece magza müdürü bizi şikayet etmişsiniz?

Kısa ve özet geçicek olursam,

Kırılan heves, 50 TL Otopark Parası, 100 TL mazot parası, 50 TL koruyucu jelatinler kapaklar vs.. Ebayden geçilmiş olan iphone 5 için ıvır zıvır 50 TL

1 günlük telefon kullanamama magduriyeti = PAHA BİÇİLEMEZ.. Yeni Hat çıkartma işlemi 30 TL Anneyi kaldırıp sürükleme gibi bir durumu söylemek bile istemiyorum..

Golddan alışveriş yaparken düşünmenize bile GEREK YOK. Direk önünden geçmeyin..

Gerekli Dava işlemleri için, gerekli yerlere başvuruldu ve gereken davalar yarın itibari ile açılıyor. Ürünü her ne kadar geri almış olsalarda yaşanan Magduriyet nedeni ile TAZMİNAT davası, Sahtecilik ve DOLANDIRICILIK davasından ötürü gereken işlemleri yarın Avukat bir arkadaşım yapıyor..

30.000 TL lik maddi Tazminat davası açıyorum Metro elektronik adına..
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

Ken_Block - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun şikayetvar da baya dosyası şişik anlaşılan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turkcellbu urunu 3.300 e satmayacak kontrat bedeli tarifen dahil okadar

kontratlı aldığında sana telefonu 1900tl ye falan fatura ediyorlar gerisi internet konuşma arada fark var

usa fiyatı 700dolar

hangi turkcell bayiden bilgi aldınız bilmiyorum ama

iphone 4 türkiyede 2500tl ye satılırken kontratlı aldığnızda 1700tl ye fatura ediliyordu

4s de bunun gibi 5 te farklı olmayacak
    Platinum müşteri temsilcisi ile görüştüm kontrat istemediğimi belirterek, çok az sınırlı sayıda getirdiklerini, Bunuda VIP müşterilerine verdiklerini fiyatın ise 3.300 TL olucagını belirttiler. Hatta Turkcell Finans müdürünün Asistanıda arkadaşım oda aynı şekilde bir bilgi verdi ama net bir konu olmadığı için kesin böyledir demek istemiyorum.
    Aracım Türkiyede TEK!

MuratCan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benden uzak Allah a yakın olsunlar.
    1 sene önce tp-link modem aldım 2 gün sorna jelatini üzerinde iade etmek için gittim geri iade alamayız başka bir şey alın dediler. ne demek alamazsınız jelatinini bile açmadım dedim yok dediler. mağaza müdürünü çağırın dedim benim dedi sizden yetkili var mı? yok.
    merkeze telefon ettim ne demek alamazlarmış dedi bir beyfendi bide bağırıp çağırmaya başladı kaç kere söyledim bunlara müşteriyi mağdur etmeyin diye laftan anlamıyorlar falan dedim sakin olun bana değil müdüre çemkirin. siz dedi 5dk bekleyin gidin mağazaya ben telefon ediyorum oraya. bekledim girdim müdürün surat 5 karış. dedi iade alabiliyormuşuz. k.kartına iade etti ben belge falan almadım. 2 ay yatmadı para sayısız telefon görüşmesi sonunda iade alabildim. birdaha asla metro elektroniğin herhangi bir kuruluşundan alışveriş yapmıyorum. sanalpazardan 1 kere yaptım sonra farkettim gold muş. çok zorda kalmadıkça orayıda kullanmıyorumda taksit işi güzel olduğu için belki birdefa daha kullanırım.
    MCT 106
    '11 GP evo dizel ===>
    '02 Corsa C GSI 1.8 ===>

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Platinum müşteri temsilcisi ile görüştüm kontrat istemediğimi belirterek, çok az sınırlı sayıda getirdiklerini, Bunuda VIP müşterilerine verdiklerini fiyatın ise 3.300 TL olucagını belirttiler. Hatta Turkcell Finans müdürünün Asistanıda arkadaşım oda aynı şekilde bir bilgi verdi ama net bir konu olmadığı için kesin böyledir demek istemiyorum.
    tamam şimdi anladım ilk seneki mevzuyu yapıyorlar kontratlı almassanız hepsini iphone5 parası alıyorlar illa kontrat yapmak istemessen boyle diye

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerekli Dava işlemleri için, gerekli yerlere başvuruldu ve gereken davalar yarın itibari ile açılıyor. Ürünü her ne kadar geri almış olsalarda yaşanan Magduriyet nedeni ile TAZMİNAT davası, Sahtecilik ve DOLANDIRICILIK davasından ötürü gereken işlemleri yarın Avukat bir arkadaşım yapıyor..

30.000 TL lik maddi Tazminat davası açıyorum Metro elektronik adına..
    Dava açma hakkın yok çünkü hakkını geri almışsın yani malı iade etmişsin mağduruyetin giderilmiş. Kanunen 30.000TL'lık bi tazminat davası açtığında karşı tarafın avukatına bi ton para ödersin.
    Yaptıklarının en ufak özürü veya telafisi yok ama ne yaparsın kanun kanundur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dava açma hakkın yok çünkü hakkını geri almışsın yani malı iade etmişsin mağduruyetin giderilmiş. Kanunen 30.000TL'lık bi tazminat davası açtığında karşı tarafın avukatına bi ton para ödersin.
    Yaptıklarının en ufak özürü veya telafisi yok ama ne yaparsın kanun kanundur.
    eminmisiniz? cünkü avutakım biliyo geri verdigimi, magdur edilmişsin, bedelini geri ödemişler ama senin diger magduriyetin nolucak? diyerek yarın görüşmemizi istedi
    Aracım Türkiyede TEK!

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçtiğimiz aylarda Gold Altunizade şubesini aradım beyaz 4s 16 gb var mı diye,var elimizde buyrun gelin dediler.Gittim şubeye elimizde kalmamış 2-3 saat içinde gelecek dedi şaşırdım kaldım.Gelmeden önce şubeyi arayıp sorduğumu olumlu cevap aldığımı söyledim , telefonlara şubeden değil merkezden bakılıyormuşta onlar yanlış bilgi verebilirlermiş birşeyler saçmaladı.O anda vazgeçtim alışverişten yinede sırf merakımdan bıraktım cep numaramı,2 saat içinde gelecek hemen arayacağız dediler.Tahmin ettiğim gibi 18 saat sonra geri döndüler açmadım bile telefonlarını

Zaten biliyordum nasıl bir ticari ahlakları olduğunu bu konu daha da pekiştirmiş oldu.

Vatan Computer dan şaşmamak lazım elektronik alışverişinde.
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçtiğimiz aylarda Gold Altunizade şubesini aradım beyaz 4s 16 gb var mı diye,var elimizde buyrun gelin dediler.Gittim şubeye elimizde kalmamış 2-3 saat içinde gelecek dedi şaşırdım kaldım.Gelmeden önce şubeyi arayıp sorduğumu olumlu cevap aldığımı söyledim , telefonlara şubeden değil merkezden bakılıyormuşta onlar yanlış bilgi verebilirlermiş birşeyler saçmaladı.O anda vazgeçtim alışverişten yinede sırf merakımdan bıraktım cep numaramı,2 saat içinde gelecek hemen arayacağız dediler.Tahmin ettiğim gibi 18 saat sonra geri döndüler açmadım bile telefonlarını

Zaten biliyordum nasıl bir ticari ahlakları olduğunu bu konu daha da pekiştirmiş oldu.

Vatan Computer dan şaşmamak lazım elektronik alışverişinde.

dertli bir çalışanıyla muhabbet ettik.. Oda maaşından attırdıgı para ile 4S almış onunkide kayıtsızmış.. Kısacası malı sattıkça bi şekilde kayıt ettiriyolar.. Biz bayrama denk geldik ettiremediler.. Ellerinde patladı.
    Aracım Türkiyede TEK!

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ipad alırken orayı tercih etmiştim , bir sorun olmadı

Demek telefon alınmazmış..Sizede geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sercan selam, durumuna cok uzuldum ama telefonun cop degil merak etme. Eger adamlar Btkya basvuru yaptilarsa , sonrasinda telefonun kullanima acilir. Gold'a sordun mu Btk basvurusunu? Sana Btk'ya basvuru yaptiklarini gosteren form versinler, hersey yolunda giderse 10 gune telefon acilir.

Cok sinirlisin belli ama dava vs. Acip ugrasacagina 10 gun bekle. Harbiden basvuru varsa acilacak.

Mcks btk nin Ankara Maltepe'deki binasinda, oraya yolun duserse elden de sorabilirsin.

Bu arada yeni kanunla her cihazdan 100 tl aldiklari icin, grey market ithalati yapan bazi kurumlar vergiyi odemekte zorlaniyorlar. Dusunsene 10000 cihaz getirseler 1000.000 tl vergi odemeleri gerekecek. O durumlarda , hele ki arada bayram seyran gibi uzun donem tatil varsa , parayi repoya koyup, bayram sonrasi vergileri yatirirlar. Bu sayede bircok telefonun vergisi bedavaya gelir.
    abi aynı mantıktayız

Büyük paralar dönüyo ama magdur olan kim vatandaş

İşin en ilginç yanı Turkcelle konuşuyorum Onlar bile ESS Yani Metro elektronikten almışlar ürünü (GOLD un ithalat firması)

Bunları getirelim satalım, kaymagı yiyelim, garanti sıkıntısı olursa bi şekilde çözeriz, Sattıkçada öderiz hallederiz mantıgı..

Ayriyetten Paralel İthalat ürün sattıgını da KABUL ETMEMELERİ ayrı bi durum.. Diyorum garanti nolucak? biz memnun ediyoruz müşterilerimizi APPLE servislerinde tamir görücek vs..

Bu golddan kagıt alınmaz kagıt..
    Aracım Türkiyede TEK!

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamların milyon dolarlık ciralar yapıyorlar ama kafa - ticaret anlayışı hala yazıcıoğlu işhanındaki gibi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)