1.20d alacağınız parayla WRX alsanıza neden 2.0R bakıyorsunuz? 3 serisi alın tamam ama 1 çirkin...tabi zevk sizin..HErsey gazlamak değil hergün pistte değilsiniz sti görünümlü yapın binin herkezi dınlemeyin fazla o arabaya siz bineceksiniz.
Printable View
1.20d alacağınız parayla WRX alsanıza neden 2.0R bakıyorsunuz? 3 serisi alın tamam ama 1 çirkin...tabi zevk sizin..HErsey gazlamak değil hergün pistte değilsiniz sti görünümlü yapın binin herkezi dınlemeyin fazla o arabaya siz bineceksiniz.
Baran bana kalsa Type-R,WRX filan bakarım ama manuel sanzımanla pek arası yok arkadasımın o yuzden bende otomatik ama performanslı biseyler bakınıyorum mecburen +buyuk araclarıda pek istemiyor:)..
a3 2.0 FSI baksın ne bilim 1 serisi bayan arabası bence.Düşünelim bakalım o özelliklerde başka ne var..2.el saab baksın volvo baksın A4 1.8T baksın dicemde buyuk araba sevmio diosn.
A3 2.0 FSI olabilir ama bence bayan arabası konusunda 1serisinden pek farkı yok:) Volvo C30,C200k Sportcoupe,Bmw TI compact,Cooper S,Golf GT filan olabilir ama secenekler cogaldıkca insanın kafası karısıyo:) Kısmet..=)
1 serisi almayında ne alırsanız alın bence :) cooperda cok güzel ve performanslı.volvo c30 desen öle.. mercedesi salla :)
Volvo'nun sıfır fiyatlarına baktım 36-40.eu 2.4 170hp L5 ve 2.5 T5 230hp motor seceneklerinde geartronik sanzıman secenegi varmıs.Dizellerindede olsa su otomatik secenegi ne guzel olur:):)
Baran armutmusun sen olm 1 serisi nereye bayan arabası a3 ile 1 serisi arasında ne fark var.Ben olsam şöle beyaz tek kapı bir 120d siyah bi jant bas yere bide chip yeter :) hatta 123d :D
1 serisine şahsen ben binmem pabuç gibi araba hele tek kapısı ıyhhh.. A3 yıne daha karakterli duruyor cok sevilerek kullanılıyor hala dunya kadar sattılar.1 serisi bmw nin yüzkarası olarak geciyor heryerde :)
yeni cooper s yakın arkadaşımda var performansına diyecek yok ancak cooper s alınacaksa düz vites alınmalı bence.. bide yanlış anlaşılma olmasında ben 1 serisinin bayan arabası olduguna inanmıyorum gene passion dan başka bi arkadaşımızda beyaz 120D var m paket vs chipli 18 ava mıydı neydi siyah jantlı vs ki jant olmasa bile 1 serisi m paket ile çok güzel ve hırçın bir hal alıyor bana göre =) chiplenincede yürüyüşünü biliyorsunuzdur zaten.hem ben diğer seçenekelre göre daha sorunsuz olacağını düşünüyorum.. tabi alacak kişinin istekleri daha önemlidir benimkiler sadece gördüklerim , düşüncelerim vs.. hayırlısı neyse o olsun =)
yeni konu açmak istemedim hortlatayım konuyu :)
araç hakkında tecrübe edinenler üzerinde oynayanlar bilgilerini paylaşırlrsa sevinirim.
Düşünüyorum bu araçtan şu sıralar Varmı deneyen eden alan satan arkadaşlar :)
görüntü olarak ilk yapılan sey çakma sti olcak ama performans olarak pek bır beklendin olmasın yanı sitede proje vardı 2,0r sti cevrılmıs
2.0 diğer araçlardan daha seri.+ yol tutuşu mükemmel.sti pist arabası wrx cadde arabası 2.0r genç ruhlu baba arabası :D ve fiyatıda çok uygun.
Muadillerinden iyidir. Genç ruhlu baba aracı güzel tabir. Burgazda bitane gri var manuel şanz.
aracın yakıt tüketimi hakkında da bilgi verinde alacaklara kılavuz olsun.
aldık bakalım aracı :)
orjinal tamponlari vs. Cok guzel arac, uc kollu kucuk bir direksiyon simidi var kullanimi keyfilidir eminim. Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin