Subaru Impreza 2.0 R Sedan hakkında ki gorusleriniz nelerdir?Nasıl bir arac,eksileri,artıları nelerdir bu Impreza'ların?..Arac,2.0lt. 160hp boxer 4wd Otomatik Vites.
![]()
Subaru Impreza 2.0 R Sedan hakkında ki gorusleriniz nelerdir?Nasıl bir arac,eksileri,artıları nelerdir bu Impreza'ların?..Arac,2.0lt. 160hp boxer 4wd Otomatik Vites.
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bu araçlar 05-06 degil 06-07 yıllarında uretildi.aynen soyledigin ozelliklerde bir arac var bizde.bu ayki tuning turkiyede de var hatta.kullanım olarak cok rahat cok guvenli 2.0 motorlu standart araclara oranla torku ve beygir gucu tatminkar bir araç.
aynı fiyat aralıgında aynı model diğer markalara kıyasla rahatlıkla tercih edebileceginiz bir arac
Evet fiyatına göre güzel bir performans sunuyor.
Görüntü itibariyle de bir STI yaratmak cok zor degil![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Mantıklı bir araba bence,alınabilitesi yüksek...
resimdeki 07 wrx![]()
standart binilicekse gusel bir arac , zaten pek biside yapilamaz modifiye adina . max egzoz la sinirli kalir . disini sti yapmayinda . cok komik oluyo cnk . icmekan kasa tipi tatmin edici olcaktir .bisiler yapilmak isteniyorsada , en mantiklisi bana gore pert sti swaplamak olur
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Valla bir arkadaşımda var , wrx kanadı , tein yay , 17 enkei jantlarla süper duruyor arabası , sıfır alınacaksa beyaz tercih edilsin gerçekten çok güzel duruyor...
ben kullandım,, çok rahat güzel bi araba.. gayet de güzel gidiyo![]()
Bunu alıp orjınal servisten STi ön arka tampon scoob neyı farklıysa artk hepsini alıp tak bide 18 prodrive jant koy 10 numara bin..
Baran,aynen dedigin gibi bi dusunce var zatenSTI on,arka tampon,yanlar,scoob yeterli olur.spoilere gerek yok=) bide altın sarı veya bronz 18" cok sık olur diye dusunuyorum..+Komple egzos,filtre kiti,remap filan gene biraz performansınıda artırabildigimiz kadar stock.
Cok yakın bi arkadasım icin dusunuyoruzda 1.20D ve Impreza 2.0R arasında kaldık gibi bisey bakalım kısmet ins.hayırlısı olur.
![]()
1.20d bayan arabası boşverin... Subaru alıp STi a cevirin orjınal servisten aldığınız parcalarla kanadına kadar.Bitek üstüne cam filmi ve 18 bronz jant koyup devam edin motoru ellemeye gerek yok...
Aaa ben turbo diye biliyodumyanılıyomusum..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
120d ile impreza nın içinden geçersiniz ama![]()
Dogru simdi dengeler degisti galiba gene 1.20D bakmaya devam..dieselpowerCok tesekkurler yardımlarınız icin arkadaslar.Bu sayedede bilmedigim seyleride ogrenmis oldum
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
120D chip egr iptali komple egzos s gibi bi kaç ufak tefek şeyle çok daha zevkli bir araç haline geliyor ..
bence bu araç aşırı mantıklı bir araç subaruya göre
düşünsenize bu araç ilk geldiği zaman 39500YTL etiket vardı üzerinde ki;
bu paraya megane focus jetta üçlüsünün (ya da benzerlerinin)1.6 benzinli modelleri denk geliyor
o yüzden 2.0 r mantıklı bir araç bence ayrıca 4x4
26-35000 YTl arası ikinci elde mantıklı seçenekler bulabilrisiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)