Hiç affetmem :D
Printable View
en ayar olduğum şey, iki veya 3 şeritli bir yolda en soldan son sürat giderken sağ taraftan kimse sollamaya çıkmasın önüme atlasınm diye selek atmama rağmen, inatla önüme çıkan, beni 200km hızlardan 100km hıza düşüren hayvan oğlu hayvanlar....
bigün canım sıkılacak, gidicem demir yolu rayından ön tarafa domuzluk yapacam, busefer alayına ben gidicem!!!!!
Silah çekemeden biber gazına boğ belindeki silahı bulamaz adam.Trafikte kavga etmek karanlıkta depar atmaya benzer arkadaşlar,yol düz dersiniz belediye çukuruna düşersiniz yapmayın en gereksiz şeydir trafikte kavga etmek.
Edit:Amacım sosyal mesaj vermek falan değil belkide hayatımda yaptığım en ve hatta tek doğru alışkanlığı sizinle paylaşmak sadece.
öyle kavga etmicektikki adam emniyet şeridinden önümüze atladı zor durudk Berkayda sağolsun önünde fren yaptı ümraniye sanayi tarafına girince trafik durdu adamda arabadan elinde sopa belinde silah inince kaldık bizde silah olmasa gösterirdim gününde delikli demir sakat iş :)
Siz siz olun önünüzede kırsa üstünüze iki tekere kaldırıpta gelse karşılık vermeyin bazen sadece bir sellektör bile adam olanı utandırmaya yeter.Bende ilk ehliyeti aldığımda her ters hareket yapanı kovalıyordum sinirden.Adamın birini özellikle bana yol vermeyip kamyona patlamama sebep olmaya çalıştı diye önüne kırarak bilerek çarptım karşı şeride geçiyordu az daha gerçi sonra isteyerek durup su falan içirdim hatta sarılıp öptüm gülerek iyimi oldu şimdi dedim eli ayağı boşalmıştı zaten adamın hepten ruh hali bozuldu :D.Ne kadar anlamsızmış şimdi anlıyorum ama geç kaldık.Son sözüm kimin ne olduğu belli olmaz adam bilmem kaç cinayet yapmıştır aranıyordur arada denk gelir sizede patlatır değer mi?Bence ı ıh.Takmayın sinirinize hakim olun.
evet haklısınız en doğrusu bu :)